Zakelijke opslag nodig?

Maak gebruik van onze unieke formules

Vind goedkope zakelijke
opslag in Deventer

Deventer-kantoor
Buitenterrein5-huren
Zakelijke-SelfStorage
Nostalgische Hal Salland Storage-01

Kantoorruimte

Beveiligde buitenruimte

Selfstorage box

Bedrijfsruimte

Volledig ingerichte kantoorruimte met alle gemakken. Inclusief gebruik van vergader- of trainingsruimte. U hoeft alleen nog maar te ondernemen. Wij regelen de rest

Bewaakte en beveiligde buitenruimte huren in Deventer is bijna onmogelijk. Bijna, want bij Salland Storage kan het wel!

Veilige self storage boxen, binnen of buiten, in standaardmaat of op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wel altijd beveiligd, met alarm en camerabewaking, goed toegankelijk en goed geïsoleerd

Op zoek naar een externe werkplaats voorzien van (kracht)stroom inclusief gebruik van machines en iemand die pakketten in ontvangst neemt? Bij Salland Storage vindt u het

Deventer-kantoor

Kantoorruimte

Volledig ingerichte kantoorruimtes in een klassiek zakelijke ambiance. Van alle gemakken voorzien. Met toegang tot vergader- of trainingsruimtes. Het enige dat u hoeft te doen is ondernemen, de rest doen wij. Onze kantoorruimtes zijn natuurlijk te combineren met een opslag- of bedrijfsruimte. Alles onder één dak.

Buitenterrein5-huren

Buitenterrein

Misschien valt het niet direct op, maar in Deventer is nauwelijks buitenruimte beschikbaar. Een kantoorruimte of hal wordt nog wel eens aangeboden, maar onze beveiligde en bewaakte buitenruimte is uniek.

Zakelijke-SelfStorage

Selfstorage box

Zowel binnen als buiten bieden wij mooi afgewerkte self storage ruimtes aan. Buiten betekent goed geïsoleerd, beveiligd met alarm en camera’s en natuurlijk uitstekend toegankelijk. Binnen betekent volgens maatwerk gebouwd met ruimte voor speciale voorzieningen.

Nostalgische-Hal

Bedrijfsruimte

Soms is opslagruimte niet genoeg, dan spreken we van bedrijfsruimte. Een werkplaats kan worden voorzien van krachtstroom, machines, etc. Ook gebruik van onze heftruck of aanname van zendingen behoort tot de mogelijkheden. Ook hier geldt; het enige dat u hoeft te doen is ondernemen, de rest doen wij.

Onze kantoorruimtes

100m2

Kantoorruimte-huren-deventer

48m2

Kantoorruimte-huren-deventer

47m2

Kantoorruimte-huren-deventer

13m2

Kantoorruimte-huren-deventer

Maak kennis met onze huurders

Salland Storage

Al sinds 2006 is Salland Storage het adres voor iedereen die behoefte heeft aan het huren van opslagruimte in Deventer en omgeving. Inmiddels kunnen we zeggen dat iedere Deventenaar wel iemand kent die hier in de afgelopen 12 jaar opslagruimte heeft gehuurd. Van de doorsnee Deventenaar tot profvoetballers, popsterren, schrijvers en meer, van 18- tot 98-jarigen. Ook gerenommeerde Deventer bedrijven en instellingen maken onderdeel uit van ons klantenbestand.

Locatie Deventer A1

Andere mensen bekeken ook

Bedrijfsvoorraad opslag

Administratie archiefopslag Deventer

Seizoensgebonden opslag

Heeft u vragen?