Kantoorruimte te huur in Deventer

Nu beschikbaar: 100m2 aan prachtige kantoorruimte

Naast het huren van opslagruimte voor particulieren en bedrijven bieden wij ook de mogelijkheid aan tot flexibele kantoorruimte huren in ons Deventer bedrijfspand. Deventer is een belangrijke industriestad en heeft een gunstig klimaat voor ondernemers. Kantoorruimte huren in Deventer is maatwerk, dus geschikt voor iedere onderneming en ieder budget. Onze kantoorruimte varieert van een enkele kamer tot een complete verdieping inclusief eigen ingang, magazijn en huisnummer. In onze kantoorruimtes zijn meerdere ondernemingen gevestigd, waaronder een technische onderneming, een detacheerder, een gezondheidsinstituut en meer. Deze diversiteit zorgt voor een harmonieuze werksfeer.

Het bedrijfspand is kleinschalig en de kantoorruimte is goed verdeeld. De algehele sfeer van ons Deventer bedrijfspand is opgebouwd om onbezorgd en ongestoord te kunnen werken. Wij werken niet met zogenaamde flexplekken, u huurt een kantoorruimte geheel voor uzelf, volledig afsluitbaar en door uzelf in te richten. Daarnaast maakt u gebruik van ons vestigingsadres. Dit adres heeft een goede credit rating en een zeer representatieve uitstraling. Uw huidige telefoonnummer kan worden ingeladen in onze professionele IP centrale, zodat u zowel in- als uitbelt met uw eigen nummer. Voor kantoorruimte huren in Deventer is Salland Storage met ons fraaie bedrijfspand de juiste keuze!

Ons Deventer bedrijfspand is onder architectuur gebouwd en in 2012 volledig gerenoveerd. Het energieverbruik is onder de loep genomen en diverse aanpassingen zijn verricht om dit sterk te verbeteren. Ook de beveiliging en de IT-infrastructuur zijn aangepast met respect voor de originele bouwdetails van het pand. De inrichting is verzorgd door Groen Projectinrichting, de verlichting door Spectrus Licht en Advies.

Faciliteiten

De servicekosten bedragen € 35,- per FTE. Hiervoor kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:

– Heerlijke koffiesoorten/thee/soep/chocolademelk
– Wifi en bedraad internet
– Printer/Scanner/Copier, lamineerapparaat, etc
– Bewaakte parkeerplaatsen achter het hek
– 2 gastenparkeerplaatsen vóór het pand
– Remote intercom en toegangscontrole
– Prachtige verlichting rondom
– Camerabewaking buiten en in de publieke ruimtes
– Particuliere beveiliging, verzorgd door Security Oost Nederland
– Alarmsysteem
– Wachtruimte voor uw klanten
– Aanname van post, pakketten en zendingen wanneer u niet aanwezig bent
– Afgesloten magazijnruimte op basis van m2-prijs
– Toiletten en douche
– Deze gezamenlijke diensten zorgen ervoor dat uw gehuurde kantoorruimte slechts hoeft te worden benut waarvoor het is bedoeld: werken in alle privacy. Onze locatie is goed bereikbaar, dicht bij A1 en station, en geniet een nog dagelijks groeiende bekendheid in Deventer.

Wilt u een rondleiding of offerte?

Bel 0570-629231

Onze kantoorruimtes

100m2

48m2

47m2

13m2

Maak kennis met onze huurders