Salland Storage: over ons

  |  Login of registreer
Registreer

Over Salland Storage: 

Al sinds 2006 is Salland Storage het adres voor iedereen die behoefte heeft aan het huren van opslagruimte in Deventer en omgeving. Inmiddels kunnen we zeggen dat iedere Deventenaar wel iemand kent die hier in de afgelopen 12 jaar opslagruimte heeft gehuurd. Van de doorsnee Deventenaar tot profvoetballers, popsterren, schrijvers en meer, van 18- tot 98-jarigen. Ook gerenommeerde Deventer bedrijven en instellingen maken onderdeel uit van ons klantenbestand.

Het begin:
Salland Storage is door ons, de broers Jan-Hein (1980) en Maarten Streppel (1983) als nevenactiviteit opgericht naast ons IT-bedrijf Signo. Een overschot aan ruimte bracht het idee van inboedelopslag en meubelopslag en zodoende zijn we Salland Storage gestart. Wij waren het eerste opslagbedrijf in de regio en in de jaren ‘06 tot ‘11 groeiden de opslagactiviteiten gestaag.

stow box


Salland-Storage-Signo-Voordeur-3-150x150Signo-doorSalland-Storage-Signo-inboedels-150x150

Signo:

Met ons bedrijf Signo importeerden we sinds 2002 multimedia- en opslagapparatuur uit Azië. De markt waarin Signo opereerde, de markt van mediastreaming en dataopslag, werd rond 2009 en daarna buitengewoon wispelturig. Onze afnemers, bijvoorbeeld elektronicaketens als iCentre en Dixons, hadden het moeilijk. Andere klanten, zoals de grote webshops, hadden door een ander bedrijfsmodel geen eigen voorraad. Het risico als importeur werd hierdoor onevenredig hoog. Tezamen met de valutaschommelingen zoals deze in de periode 2011 en 2012 plaatsvonden, hebben we in 2012 een overname aanbod geaccepteerd en besloten al onze energie te richten op (tot dan toe nevenactiviteit) Salland Storage. Het roer ging volledig om, van internationaal naar lokaal en van online naar offline.

Na 2012:

Sinds 2012 is de ruimteverhuur ons primaire proces en richten we ons op Deventer en omgeving. Met bijzondere opslag formules bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt. De StowBox opslagcontainer is door onszelf bedacht, ontworpen, gebouwd en wordt nu ook door ons vermarkt. Vele uren aan ontwikkeling, testen, verbeteren liggen hieraan ten grondslag.

Naast Deventer hebben wij een satellietvestiging in Wijhe en Twello. Ook hier kunt u StowBoxen halen en brengen, verhuisaccessoires kopen of opslagruimte huren.

Ons team:

Wij zijn een klein team dat zich graag inzet voor onze huurders.

Sonja de Groot is onze duizendpoot. Zij is uw algemene aanspreekpunt voor alle uitvoerende zaken. Sonja begeleidt klanten in het hele proces, van het in kaart brengen van de ruimtebehoefte, het registratieproces, tot het inplannen van de verhuizing. Zij is het vaste aanspreekpunt van al onze (potentiële) huurders. Daarnaast voert Sonja een aantal uren per week taken uit voor onze zakelijke huurders, zoals Bonk Elektro. Dit combineert zij perfect met haar werkzaamheden als planner en contactpersoon.

Contact: [email protected]

Werktijden Sonja:

Maandag 9:00 tot 17:00
Dinsdag 9:00 tot 15:00
Woensdag 9:00 tot 12:00
Donderdag 9:00 tot 15:00
Vrijdag van 9:00 tot 15:00


Salland-Storage-Erik-de-BruinErik de Bruin is verantwoordelijk voor alle financiën binnen Salland Storage. Hij is uw aanspreekpunt voor de afschrijvingen van de huur, etc. Naast werkzaamheden voor Salland Storage doet Erik tevens boekhoud werkzaamheden voor onze zakelijke huurders.

 

 


Contact: [email protected]

Werktijden Erik: Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:30

Lokale betrokkenheid

Bij lokale betrokkenheid hoort ook betrokkenheid bij de samenleving. Wij leveren graag een bijdrage aan het Deventer leven. Wij zijn shirtsponsor bij voetbalclub SV Colmschate, maar steunen ook de Gemeentewijzer, de Centrumgarage en diverse ondernemersinitiatieven.

Maarten is als bestuurder betrokken bij de Vereniging Bedrijventerreinen Deventer, Bedrijvenparkmanagement en het Havenplatform. Via de Rotary Deventer is Maarten tevens betrokken bij Deventer liefdadigheidsprojecten en zit hij in de organisatie van de Miglia Daventria Rally.

Jan-Hein is politiek actief in Deventer en bestuurslid van Industrial Design Centre in Twente. Het IDC verbindt technische en maakbedrijven met elkaar, maar ook met kennisinstellingen.

We proberen regelmatig te bloggen over ontwikkelingen in de markt en bijbehorende zaken die ons bezig houden. Dit kunt u lezen op https://www.sallandstorage.nl/blog/.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231