Opslagcontainer Huren

  |  Login of registreer
Registreer

Veilige inboedelopslag huren bij Salland Storage Deventer

Gewoon droge, veilige inboedelopslag via 3 opslagformules

Bij Salland Storage weten we heel goed hoe we uw inboedel veilig en droog kunnen stallen. Veilige inboedelopslag huren bij Salland Storage Deventer kan via 3 formules.

1: De nostalgische hal

Het goedkoopst is onze nostalgische hal. Salland Storage is bekend geworden door deze formule. Wij passen deze formule al 11 jaar succesvol toe, al vanaf € 25,- per 4 weken. Uw spullen staan dan in een afgesloten hal, tezamen met andere inboedels. Niemand, maar dan ook echt níemand komt aan uw spullen. Alle inboedels zijn anoniem afgedekt middels stevig blauw plastic, dat het exclusieve gebruik voor u markeert.

De ruimte betreden is op werkdagen (incidenteel) mogelijk, maar een Salland Storage medewerker loopt even mee tot aan uw inboedel. Daarnaast kennen wij al onze klanten persoonlijk, dus de sociale controle is groot. De hal is voorzien van uitstekende camera’s met nachtzicht, een alarmsysteem, een goede bouwkundige beveiliging, professionele ongediertebestrijding en goede verwarming. De beveiliging buiten openingstijden wordt verzorgd door Security Oost Nederland. Daarom durven wij met recht te zeggen: “Uw spullen staan hier veiliger dan thuis.”

Eventuele bezwaren die u zou kunnen hebben tegen deze formule, hebben anderen ook. Iedereen is bezorgd om zijn of haar spullen, dit bent u niet alleen. Wij willen vast enkele vragen beantwoorden:

  1. Niemand zit aan uw goederen
  2. Niemand komt zo maar in deze hal
  3. In deze hal staan niet alleen goedkope inboedels, maar spullen van gezinnen uit alle lagen van de bevolking

Dit concept biedt voor u grote voordelen:

  • Door maximale efficiëntie bieden wij een minimale prijs, goedkoper dan dit kan domweg niet.
  • U betaalt nooit meer dan dat u gebruikt, of u nu 3, 6, 7 of 10 m2 huurt. Dit kan al vanaf € 25,- per 4 weken.
  • U laadt altijd in op de begane grond, nooit verder dan enkele meters van de auto/aanhanger.
  • Wij hebben een grote dichte boedelaanhanger (8m3) beschikbaar. De huur van deze aanhanger is bij de startprijs (€25,-) inbegrepen.

2: Self Storage

Wilt u meer opslagfaciliteiten, zoals verruimde toegangtijden en -opties, dan hebben wij ook self storage ruimtes. Wanneer u regelmatig uw goederen wilt bezoeken, of de ruimte wilt inrichten met schappen of kasten, dan is dit de beste keuze. De self storage ruimtes zijn voorzien van verlichting en een hangslot. Wij hebben ruimtes van 3m2 tot 16m2. Een ruimte op maat maken is ook mogelijk.

Self Storage kent een meerprijs van € 15,- per 4 weken t.o.v. onze nostalgische hal. Onze ervaring is echter dat klanten in de praktijk nauwelijks bij hun goederen hoeven te zijn. Daarnaast is de beschikbaarheid van deze ruimtes beperkt. Verlies daarom onze nostalgische hal niet uit het oog.

3: De StowBox, een nieuwe manier van inboedelopslag

Als derde optie bieden wij onze StowBox. Hiermee maakt u uw opslag mobiel. Klik op de link voor de StowBox pagina met uitleg en animatie.

Gewoon verzekerd met eigen inboedelverzekering

Omdat onze goed beveiligde opslaghal aan alle eisen voldoet, is bij alle formules uw eigen inboedelverzekering gewoon geldig. Een vereiste is wel dat wij een kopie van het polisblad ontvangen. Heeft u geen verzekering, of kunt u in alle verhuisdrukte het polisblad niet vinden, dan is het mogelijk via ons uw spullen te verzekeren. Voor 10% van het huurbedrag (dus een paar euro per 4 weken) is de volledige inboedel verzekerd tegen brand, schade en diefstal in onze inboedel opslagruimte in Deventer.

Uitstekend klimaat voor de inboedel

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitstekend klimaat weten te creëren in onze opslaghal. In zowel de zomer als de winter worden temperatuur en vooral de vochtigheid goed gewaakt. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van onze gratis pallets. Dankzij deze pallets staan de goederen los van de grond én worden ze ook van onderen uitstekend geventileerd. Uiteraard is het in de winter geen 20 graden in de hal, aangezien zowel de inboedel én uw portemonnee hier geen enkel belang bij hebben. Inboedelopslag is gebaat bij een temperatuur tussen de 8 en 25 graden en een luchtvochtigheid van tussen de 40 en 70%. Met diverse meters en sensoren houden wij hier rekening mee. Dit heeft als resultaat dat de goederen ook na jarenlange opslag nog in exact dezelfde staat verkeren, als toen u ze bij ons achterliet.

Voor onze prijslijst klikt u hier.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231