Vergaderruimte huren Deventer

Een vergaderruimte huren op een mooie locatie in Deventer

OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR, klik hier voor onze beschikbare ruimtes

Wilt u een vergaderruimte huren in Deventer voor meetings in een intieme sfeer zonder horeca-verplichtingen, dan bent u bij Salland Storage aan het juiste adres. Onze representatieve vergaderruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een High Definition Beamer, wifi, all-in-one printer, koffie en thee, LAN-aansluitingen, etc. Ons pand behoort tot het industrieel erfgoed van Deventer en is in 2012 smaakvol gerenoveerd. De ruimte combineert veel natuurlijk licht met privacy.

Veel instellingen hebben de vergaderruimtes wegbezuinigd, met als gevolg dat deze extern moet worden betrokken. Doet u dit bij een restaurant, dan zitten er meestal afname verplichtingen voor de hapjes en drankjes aan vast.

U kunt in onze verzorgde locatie vergaderen, cursussen, workshops, trainingen of een seminar geven, of een willekeurige activiteit verzorgen die nu eenmaal een grotere ruimte vereist. De ambiance is zeer prettig, in een in 2012 volledig gerenoveerde ruimte met authentieke details, maar van alle moderne gemakken voorzien. De ruimte is geluiddicht en goed geïsoleerd. Voor de deur, maar ook op het bewaakte terrein is ruim voldoende parkeerruimte aanwezig. Daarnaast zijn we dicht bij bushaltes en het station gevestigd.

De faciliteiten:

– Gratis Wifi
– Printer/Scanner/Copier
– Diverse IT-apparatuur te leen
– LAN-aansluitingen (Cat 6A omgeving)
– Koffie en thee
– IP-telefoon voor conference calling
– Ruime parkeergelegenheid
– Gunstige locatie
– Grote eiken tafel voor 12 personen
– Megaman LED-sfeerverlichting
– Luxaflex Duette Shades voor de ramen voor warmte en privacy.

Onze Deventer vergaderruimte is te huren voor een no-nonsens tarief van € 17,50 per uur of € 35,- per avond (excl. BTW). Wilt u de ruimte op regelmatige basis boeken, dan is een maattarief mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, geven we 15% korting aan non-profitorganisaties. Geef dit aan bij uw boeking.

Voor boekingen of een rondleiding, bel of mail ons.

OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR, klik hier voor onze beschikbare ruimtes

Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Onze Ford Transit en Volkswagen up! zijn onlangs voorzien van gloednieuwe bestickering. Dit in goede samenwerking met de bekende professionele Deventer vormgevers van NICE Letters. Misschien ben je ons ‘wagenpark’ al eens tegenkomen in Deventer of directe omgeving. Misschien rijd je er binnenkort zelf wel in, want de Transit wordt ook verhuurd aan onze klanten. Anyway, we zijn benieuwd wat jij ervan vindt…

5 tipd voorjaarsschoonmaak

Maar voordat de auto’s in hun nieuwe jasje de straat op kunnen, gaat er wel een heel proces aan vooraf. Het begon allemaal met het uitzoeken van een passend beeld. In dit geval hebben we gekozen om een bestaande foto, gemaakt op ons eigen opslagpark in Deventer, te laten ‘opblazen’.

Eerste opzet

Onze engineer Danny heeft toen ten behoeve van het uiteindelijke ontwerp een eerste opzet gemaakt. Deze was nog niet op schaal maar wel gebaseerd op de uiteindelijke auto’s die ermee zouden gaan rondrijden. Toen binnen het team van Salland Storage iedereen akkoord was met het voorgestelde design, heeft Danny alle verschillende elementen in high resolution aangeleverd aan NICE Letters. Daar zijn ze er vervolgens professioneel mee aan de slag gegaan.

Nieuwe look

De ontwerpers pasten het gewenste ontwerp toe op de bouwtekeningen van desbetreffende auto’s (Transit en up!). Na een paar keer heen en weer sturen voor het doen van enkele kleine aanpassingen was het resultaat helemaal naar onze wens. De Transit kon daadwerkelijk bedrukt gaan worden. Twee weken volgde de up! Het eindresultaat is twee voertuigen met een hele frisse, nieuwe look die samen het merk Salland Storage uitstralen en vertegenwoordigen.

Voor Salland Storage Zutphen wordt binnenkort een nieuwe bus aangeschaft, die ook door NICE Letters zal worden bedrukt. Dit omdat de samenwerking met het Deventer bedrijf ons erg goed bevallen is. We kijken alvast uit naar het eindresultaat!

Het is weer voorjaar! Ruim je huis op in 5 stappen

Het is weer voorjaar! Ruim je huis op in 5 stappen

De dagen worden langer en we zien de zon ook weer wat vaker. Eindelijk kunnen we die grijze, saaie wintermaanden achter ons laten. Alleen al die gedachte geeft ons weer nieuwe energie. Tijd om je huis een opfrisbeurt te geven!

5 tipd voorjaarsschoonmaak

Klein nadeel: door die voorjaarszon zie je wel direct het stof op je meubels liggen en de vlekken op de ramen. Tijd dus om eens lekker op te ruimen. De lente is toch vaak het seizoen waarin we wat meer aanpakken dan anders. We delen een paar tips met je om de voorjaarsschoonmaak, toch een flinke klus, zo efficiënt mogelijk te doen.

#1 Maak een plan van aanpak

Alles op een ochtend willen doen is wat ambitieus, maar je kunt de voorjaarsschoonmaak natuurlijk in fases doen. Pak bijvoorbeeld eerst alleen de woonkamer en keuken aan. Begin met het opstellen van een haalbaar schema en stel een lijstje op van de noodzakelijke klussen. Streep consequent een taak van je lijstje af zodra je ermee klaar bent. Dat voelt direct lekker.

#2 Ruim eerst op

Wanneer de tafels, de hoeken van de kamers en kasten vol liggen met spullen kun je natuurlijk niet goed schoonmaken. Begin dus eerst met opruimen. Heb je veel spullen die je voorlopig niet nodig hebt maar waar je wel voortdurend over struikelt omdat je er eigenlijk geen goede opbergplek voor hebt? Overweeg dan eens om een self storage box te huren in de buurt. Daar kun je voor weinig geld een enorme berg aan spullen in kwijt. En je houdt het in eigen huis voortaan lekker overzichtelijk.

#3 Wat heb je nodig?

Zorg dat je voldoende schoonmaakhulpmiddelen in huis hebt. Allesreiniger, schuursponsjes en microvezeldoekjes zijn onmisbaar. Chloor wordt veel gebruikt en ontsmet wel een toilet, maar maakt niet schoon en ontkalkt ook niet. Een sopje met soda doet dat wel en ontvet ook. Een scheut schoonmaakazijn erin ontkalkt het oppervlak. Door een drupje afwasmiddel bij het water te voegen krijg je mooi schone ramen. Daarna droogwrijven met oud krantenpapier of een speciale glasdoek voor echt streeploze ramen.

#4 Pak ruimte voor ruimte aan

Zet eerst de ramen en deuren van de ruimte waar je bezig gaat lekker open voor wat frisse lucht.

De keuken
Begin met het leeghalen van de keukenkastjes (doe dit één voor één, rustig aan). Kijk wat je echt nodig hebt, gooi overtollige en over-de-datum spullen weg (denk aan de afvalscheiding) en maak de binnen- en buitenkant van de kastjes schoon. Werk altijd van boven naar beneden in verband met neerdwarrelend stof. Daarna pak je de kookplaat, de afzuigkap, de oven/magnetron, het aanrecht en de spoelbak aan. Zeem tenslotte de ramen.

Woonkamer
De woonkamer is meestal de grootste ruimte. Schuif de meubels aan de kant en maak ook de plekken achter en onder de meubels schoon. Stofzuig en/of dweil de vloer. Vergeet ook de kozijnen en plinten niet af te nemen. En nu toch alles een opfrisbeurt krijgt: stop de gordijnen in de wasmachine of breng ze naar de stomerij. Vergeet de ramen niet te zemen.

Badkamer
Vocht, kalkaanslag en/of schimmel zijn bijna niet te voorkomen in een badkamer. Heb je hier last van? Een combinatie van chloor en water werkt het beste. Tip: laat alles niet te lang intrekken en spoel na met water. Heb je douchematje en douchegordijn? Kunnen in de wasmachine.

Slaapkamers
Onder en achter het bed stofzuigen of dweilen, matrassen van het bed afhalen, kledingkasten, nachtkastjes van binnen en buiten schoonmaken en natuurlijk de plinten en de vensterbank afnemen. Gordijnen in de wasmachine. Ook hier weer; ramen zemen!

#5 Beloon jezelf

Je hebt een flinke klus geklaard en het huis kan er weer even tegen. Na al dat harde werken heb je dus wel iets verdiend waarmee je de klus goed kunt afsluiten. Beloon jezelf dus met iets waar je blij van wordt; een mooie bos bloemen, een lunch, bioscoopje of een boek. Wedden dat je daar nog meer van gaat genieten dan anders?

Het Salland Storage concept

Tuin winterklaar maken

Het Salland Storage concept

Salland Storage heeft onlangs een nieuwe vestiging in Zutphen geopend. Op het bedrijventerrein De Stoven heeft firma Auto Zutphen-Lochem een ruime opslaglocatie gerealiseerd. Iedereen kan hier voortaan veilig zijn of haar spullen, al dan niet tijdelijk, opslaan. Burgemeester Vermeulen van Zutphen verrichtte de officiële opening door met een oldtimer het kantoor binnen te rijden. Gelukkig kwam ze bijtijds tot stilstand.. 

Car Storage

Uniek aan deze locatie is dat het ook mogelijk is om in de bijbehorende hal auto’s te stallen. Dus ben je in het bezit van een oldtimer,  sportwagen of een andere fraaie auto die je een gedeelte van het jaar niet of nauwelijks gebruikt? Overweeg dan eens een stallingsplek bij Salland Storage Zutphen.

Deze opslaglocatie werkt volgens het beproefde Salland Storage concept. Een formule die steeds meer klanten weten te waarderen. Dat betekent: 

  • een ruim opgezet en goed beveiligd opslagpark; 
  • fraaie opslagcontainers voor vorst- en stofvrije opslag;
  • online legitimeren, reserveren en betalen;
  • 24/7 toegang;
  • vriendelijk personeel.

Ook in Zutphen is trouwens al opslagruimte te huur vanaf 3 m².
De eerste klanten hebben het park al weten te vinden en een ruimte gereserveerd!

De gezichten van Salland Storage: Sonja en Astrid

De gezichten van Salland Storage:
Sonja en Astrid

Als je contact met ons opneemt, is de kans groot dat Sonja of Astrid je te woord staat. De dames werken al langer bij ons en kennen alle klanten en de klanten weten hen te vinden. Zij schrijven nieuwe huurders in en maken deze wegwijs op ons terrein. Op werkdagen staan ze klaar om alle vragen te beantwoorden of onvoorziene omstandigheden op te lossen. Zij heten je alvast van harte welkom bij Salland Storage!

Tiny-house

Uitgekookt huren doe je bij Salland Storage!

Tuin winterklaar maken

Uitgekookt huren doe je bij Salland Storage!

Onlangs spraken we met Arjan Wiegers, logistiek manager bij Uitgekookt.nl. We vroegen hem waarom hij juist Salland Storage in Deventer als opslaglocatie gekozen heeft om van daaruit zijn klanten in de regio Deventer de maaltijdboxen te bezorgen.

Hoe zijn jullie bij Salland Storage terecht gekomen?

“Gezocht en gevonden via Google. Hiervoor huurden we bij Voedselbank Deventer een gedeelte van de koeling. Op een gegeven moment hadden wij meer ruimte nodig en zaten wij hen in de weg omdat ze zelf de koelruimte ook nodig hadden. We hebben niet echt bij andere aanbieders gekeken.”

Wat huren jullie?

“Een volledige box. Hier zetten wij onze koelcontainers in. De opgeslagen maaltijden worden dezelfde dag nog door onze bezorgers rondgereden. Wij hebben in Deventer 15 bezorgers in dienst die de maaltijden naar klanten brengen.”

Welke criteria zijn belangrijk voor het huren van een locatie?

Faciliteiten
“Voornamelijk de faciliteiten. Een stukje veiligheid, zodat niet jan en alleman onbevoegd bij onze box kan komen. Daarnaast is het mooi dat die boxen bij Salland Storage goed geïsoleerd zijn. Dit uiteraard met het oog op de voedselveiligheid. Wij zetten eerst onze koelcontainers neer in de box. Van daaruit kunnen de bezorgers met hun koelboxen vol maaltijden op weg gaan naar de klanten in de regio.”

Locatie
“De goede en ruime locatie op een bedrijventerrein. Je moet er met vrachtwagens, busjes en aanhangers makkelijk kunnen komen en ruimte op het terrein hebben om te laden en te lossen. Een binnenstad locatie is daarom voor ons veel minder geschikt.”

Meegroeiopties
“Het mooie is dat Salland Storage met ons kan meegroeien. Als we op een gegeven moment meer vierkante meters nodig hebben, dan kunnen we zo nodig nog een box of gedeelte ervan erbij gaan huren.”

 

Uitgekookt maaltijdboxen Salland Storage

Wat is je indruk van Salland Storage?

“Die is prima, ik heb een goed contact met Astrid. De bezorgers vinden het ook een fijne locatie om van hieruit hun bezorgingsrondes te starten. Als ze naar de wc moeten kan dat zonder probleem en als ze een koffie willen is dat ook prima. Het is gewoon super geregeld. Ik kan Salland Storage dan ook zeker aanbevelen aan andere bedrijven.”

Zijn er nog verbeterpunten?

“Dat de bezorgers met een sleutel het hek moeten openen. Het komt voor dat ze de sleutel vergeten en dan kunnen ze het terrein niet op. Maar ik heb begrepen dat een elektronisch te openen hek voor 2022 op de planning staat.”

Ook extra opslagruimte nodig voor je bedrijf?

Steeds meer ondernemers huren ruimte bij Salland Storage. Onze opslagparken in Deventer, Duiven en Zutphen zijn daarnaast zeer geschikt om te fungeren als ‘hub’ voor verdere distributie.  Je kunt bij ons al voordelig opslagruimte huren vanaf 3,5 m². Alles is ook nog eens 24/7 toegankelijk. Parkeren voor je eigen opslagbox is op onze ruim opgezette en uitstekend beveiligde buitenterreinen ook geen enkel probleem.

Salland Storage breidt verder uit

Studentenkamer

Salland Storage breidt verder uit

Onze opslagformules en onze bedrijfscultuur; vriendelijk, veilig en voordelig, slaan aan bij onze klanten in Deventer en wijde omgeving. Daarnaast blijft de vraag naar opslagruimte stijgen. Daarom hebben we vorig jaar onze eerste vestiging in Gelderland geopend. En onlangs volgde zelfs al de tweede.

Salland Storage Duiven

Vorig jaar hebben we onze vestiging in Duiven geopend. Op een strategisch gelegen locatie op een van de drukste bedrijventerrein van ons land, pal aan de A12 en naast IKEA. Ook hier is het mogelijk om een kleine unit van 1,75² te huren vanaf slechts 25 euro per maand. De klanten wisten ons dus al snel te vinden. En omdat we ook op deze locatie liever geen ‘nee’ willen verkopen, hebben we plannen om deze vestiging binnenkort uit te breiden!

Salland Storage Zutphen

Onlangs is onze nieuwste vestiging, Salland Storage Zutphen, open gegaan. In en rond de voormalige vestiging van de Peugeot-dealer aan De Stoven hebben we een fraai storage park gecreëerd. Natuurlijk geheel volgens de befaamde Salland Storage formule.

Car Storage

Uniek aan deze locatie is dat er in de voormalige showroom van de Peugeot-dealer plaats is ingeruimd voor de opslag van enkele tientallen auto’s. Dus, zoek je nog een mooie en veilige stallingsplek voor je klassieker, terrein- of sportwagen, dan kun je hier terecht.

Opslag nodig?

Check wat onze moderne storage parken vandaag de dag te bieden heeft aan voordelige en veilige opslagmogelijkheden.

Van Nostalgische Hal naar modern storage park

Studentenkamer

Van Nostalgische Hal naar modern storage park

Aan alles komt een eind; onlangs hebben we, na 15 jaar, bij Salland Storage afscheid genomen van onze ‘Nostalgische Hal’. Deze naam, die al snel door onze klanten massaal werd overgenomen en de bijbehorende formule is al die jaren hetzelfde gebleven, ondanks de succesvolle introductie van nieuwe opslagformules daarnaast.

Het verhaal van de Hal

De Nostalgische Hal beantwoordde aan een basisbehoefte; droge en veilige opslag van inboedels. De formule: de klant betaalt nooit meer dan het aantal gebruikte m²’s. De klant plaatste de inboedel op onze pallets, dekte deze af en de spullen konden jarenlang droog en veilig staan. Wilde hij er af en toe bij? Geen probleem, een collega liep even mee. Vele inboedels hebben hier jarenlang gestaan. Ook toen wij de mobiele StowBox introduceerden, bleef er vraag naar een plek in de hal. De inboedel van alle kanten bereikbaar en op de begane grond, huren per m² en er nooit verder dan een paar meter lopen; het bleef voor veel mensen een zeer aantrekkelijke formule.

Bezwaren

Bezwaren waren er ook; klanten vroegen soms of iemand anders bij hun spullen kon komen, sommigen wilden meer privacy, anderen ruimere toegangstijden, etc. Maar de grootste bezwaren hadden we zelf. Door de introductie van de StowBox waren we namelijk in staat om een volledig steriele hal te creëren die we flexibel konden indelen. Hier kon de Nostalgische Hal niet tegenop. Ook de bewerkelijkheid van de formule en de noodzaak om personeel beschikbaar te houden waren nadelen die steeds zwaarder gingen wegen. De knoop werd doorgehakt, we gingen na 15 jaar onze Nostalgische Hal-formule opheffen.

Volwaardig alternatief

Door het aanleggen van ons externe storage park konden we een volwaardig alternatief bieden. Qua flexibiliteit leveren klanten iets in (de ruimtes in ons park hebben vaste maten), maar hier staat een enorme vrijheid tegenover, iets dat klanten steeds meer zijn gaan waarderen.

Hoewel de haloppervlakte de afgelopen jaren al was verkleind, staan er nog steeds twintig inboedels opgeslagen. Sommige klanten huren al meer dan tien jaar. Opslag is emotie, daar gaan we zorgvuldig mee om. Soms past het ook gewoon niet binnen een druk bestaan om  spullen te verhuizen. Dit deel nemen we dus nog voor onze rekening.
Ondanks dat ons storage park veel klanten afsnoepte van de oude formule, bleef er tot het laatst belangstelling. Nieuwe geïnteresseerden moeten we echter voortaan ‘nee’ verkopen. Want, ook aan nostalgie komt een eind…

Opslag nodig?

Check wat ons moderne storage park vandaag de dag te bieden heeft aan voordelige en veilige opslagmogelijkheden.

Verdien een diner bij Huis Vermeer

Studentenkamer

Verdien een diner bij Huis Vermeer

Van nieuwe klanten horen we nog wel eens dat ze zijn verwezen door mensen die al langer bij ons huren of gehuurd hebben. Dat waarderen we natuurlijk enorm. Daarom hebben we, in samenwerking met Restaurant Huis Vermeer in Deventer een mooie actie opgezet. We trakteren iedereen die een nieuwe klant bij ons aandraagt. En wel op een lunch of diner voor twee bij Huis Vermeer ter waarde van 75 euro.

Culinaire hoogstandjes

Een unieke gelegenheid om je te laten verwennen door de culinaire hoogstandjes van een van de beste restaurants van onze stad. Grand Boutique Hotel Huis Vermeer is gevestigd in een bijzonder smaakvol gerestaureerd monumentaal pand aan het Grote Kerkhof, hartje binnenstad. Het bijbehorende restaurant is gezegend met een fraai terras. Onlangs zelfs door een vakjury verkozen tot het mooiste van Overijssel. Dat wordt zonder twijfel genieten..

Hoe doe ik mee?

Ken je iemand in je omgeving die wel wat extra opslagruimte kan gebruiken? Breng deze in contact met ons en laat hem/haar op ons digitale reserveringsformulier aangeven dat ze via jou bij ons zijn gekomen. Voor je het weet diner je bij Restaurant Huis Vermeer. Wees er snel bij,  want op is op!

4 tips voor het praktisch inrichten van je self storage box

Zo richt je je self storage box het handigst in!

Heb je een storage box bij ons gehuurd in Deventer of Duiven? Of ben je van plan om dit binnenkort te gaan doen? Heb je veel spullen en is je opslagcapaciteit beperkt, dan is het verstandig dat je de ruimte zo slim mogelijk inricht. Want dan kun je de meeste spullen kwijt en toch nog overal makkelijk bij. Wij helpen je graag bij het handig inrichten van je opslagruimte. Hieronder vind je daarover een aantal handige tips.

Keukengasten Deventer

Eerst een plan

Bedenk voor je gaat beginnen met inruimen waar je wat gaat plaatsen. Deel je self storage box op in zones. In het achterste deel zet je spullen die je wilt bewaren, maar nog zelden gebruikt zoals speelgoed of boeken. Daarvoor sla je zaken op die je af en toe nodig hebt, denk aan kerstspullen, winterbanden of koffers. Vooraan plaats je alles dat je wel regelmatig gebruikt, zoals hobbymaterialen of gereedschap.

Pak je spullen in

Het is misschien een open deur, maar berg je spullen zoveel mogelijk op in kratten of dozen. Stevige dozen hebben we natuurlijk voor je op voorraad. Zo kun je gemakkelijker stapelen. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de hoogte van de storage box en alles staat stabiel op elkaar. Label ook al je dozen of kratten. Daarmee voorkom je onnodig zoekwerk en weet je precies wat er in de doos of krat zit.

Gebruik een stellingkast

Wanneer je je spullen allemaal in dozen hebt gestopt, wil je er ook makkelijk bij kunnen als je iets nodig hebt. Gebruik dan een (stelling)kast om je dozen in neer te zetten. Dan hoef je niet eerst twee stapels weg te halen om bij de juiste doos of krat te kunnen komen. Met zo’n kast zorg je er gelijk voor dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte van je self storage box.

Zorg voor een looppad

Je denkt misschien, hoe voller hoe beter, dus je begint achteraan met stapelen en werkt zo door naar voren. Toch is dat niet de meest praktische methode. Want dan kom je niet zo makkelijk meer bij de spullen die je achterin hebt opgeslagen. Zorg daarom voor een klein looppad in het midden. Zo houd je overzicht en heb je altijd al je spullen binnen handbereik.

Ook zo’n praktische self storage box?

Ben je benieuwd geworden naar onze self storage boxen en wat je er allemaal in kunt opslaan? Of wil je andere zaken weten? Kijk dan hier of neem contact met ons op.

Krappe studentenkamer? Zo past alles er toch in!

Krappe studentenkamer? Zo past alles er toch in!

We weten het allemaal. Het vinden van een beetje leuke studentenkamer die ook nog eens betaalbaar is, valt niet mee. Daar kunnen wij je helaas niet bij helpen. Maar als het je vroeg of laat toch gelukt is, hebben we wel wat tips om je kamer een beetje leuk in te richten. Hiermee kun je de waarschijnlijk beperkte ruimte van je studiepaleis zo optimaal mogelijk benutten. Daar gaan we!

 

Studentenkamer

Kies slimme meubels

Een tweepersoonsbed, een lekkere loungebank en een ruime eettafel zijn superchill natuurlijk. Maar als je een kleine kamer hebt kun je, ook zonder fantastisch ruimtelijk inzicht, bedenken dat dit niet gaat passen. Maak daarom slimme keuzes. Kies bijvoorbeeld voor een bed met lades eronder. Schuif het tegen de muur en met een paar fijne, grote kussens kun je het overdag als bank gebruiken.
Een bedbank of hoogslaper kunnen ook een goede optie zijn. Onder de laatste kun je ook nog een bureau of kleine tafel kwijt.
Als je een kleine eettafel neemt, kun je deze natuurlijk ook als bureau gebruiken. Kies sowieso voor relatief lage meubels, die nemen minder ruimte in beslag en zorgen voor een kamer die minder vol oogt.

Inbouwkast of roomdivider

In oudere huizen vind je nog wel eens inbouwkasten. Maak er gebruik van! Haal bijvoorbeeld de deur eruit en maak er een bureaublad in. Laat de planken er boven zitten om je spullen in op te bergen. Heb je toch een iets ruimere kamer weten te scoren? Gebruik dan een roomdivider, bij de bekende grote meubelzaken in vele soorten en maten te koop. Ideaal om veel in op te bergen en tegelijk je kamer subtiel in te delen in een slaap/relax- en een studeergedeelte.

Hang planken op

Klinkt logisch maar het gebeurt gek genoeg toch vaak te weinig. Zonde, want planken aan de muur leveren gewoon heel veel extra bergruimte op. Dus, weg met die rondslingerende boeken die anders altijd zoek zijn. Bovendien staat het leuk.

Kleurgebruik

Dat is een quick win. Kies voor lichte, rustige kleuren op de muren, dan lijkt je kamer sowieso groter. Door daarbij gekleurde kussens, foto’s, posters, planten en meubels te gebruiken wordt je kamer zeker niet saai.

Spiegel

Een flinke spiegel tegen de muur maakt je kamer gelijk twee keer zo groot. En, je hebt er sowieso één nodig voordat je uitgaat, toch?

Ruim regelmatig op

Dacht je daar eindelijk van af te wezen, maar…. hoe meer spullen je wegstopt in een kast, op de plank of in die lades onder je bed, hoe leger en ruimtelijker je kamer is.
Heb je echt meer spullen die je toch niet kwijt wilt? Denk dan eens aan externe opslag. Opslagformules zijn er in verschillende vormen en dat hoeft niet duur te zijn. Zo houd je toch voldoende ruimte in je kamer en hoef je niets weg te gooien waar je aan gehecht bent geraakt. Ook bij ons kun je goedkoop opslagruimte huren. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

We hopen je hiermee een stukje op weg te hebben geholpen. Studeren moet je helaas zelf doen….Veel succes met het inrichten van je studentenkamer!