Vergaderruimte huren Deventer

Een vergaderruimte huren op een mooie locatie in Deventer

OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR, klik hier voor onze beschikbare ruimtes

Wilt u een vergaderruimte huren in Deventer voor meetings in een intieme sfeer zonder horeca-verplichtingen, dan bent u bij Salland Storage aan het juiste adres. Onze representatieve vergaderruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een High Definition Beamer, wifi, all-in-one printer, koffie en thee, LAN-aansluitingen, etc. Ons pand behoort tot het industrieel erfgoed van Deventer en is in 2012 smaakvol gerenoveerd. De ruimte combineert veel natuurlijk licht met privacy.

Veel instellingen hebben de vergaderruimtes wegbezuinigd, met als gevolg dat deze extern moet worden betrokken. Doet u dit bij een restaurant, dan zitten er meestal afname verplichtingen voor de hapjes en drankjes aan vast.

U kunt in onze verzorgde locatie vergaderen, cursussen, workshops, trainingen of een seminar geven, of een willekeurige activiteit verzorgen die nu eenmaal een grotere ruimte vereist. De ambiance is zeer prettig, in een in 2012 volledig gerenoveerde ruimte met authentieke details, maar van alle moderne gemakken voorzien. De ruimte is geluiddicht en goed geïsoleerd. Voor de deur, maar ook op het bewaakte terrein is ruim voldoende parkeerruimte aanwezig. Daarnaast zijn we dicht bij bushaltes en het station gevestigd.

De faciliteiten:

– Gratis Wifi
– Printer/Scanner/Copier
– Diverse IT-apparatuur te leen
– LAN-aansluitingen (Cat 6A omgeving)
– Koffie en thee
– IP-telefoon voor conference calling
– Ruime parkeergelegenheid
– Gunstige locatie
– Grote eiken tafel voor 12 personen
– Megaman LED-sfeerverlichting
– Luxaflex Duette Shades voor de ramen voor warmte en privacy.

Onze Deventer vergaderruimte is te huren voor een no-nonsens tarief van € 17,50 per uur of € 35,- per avond (excl. BTW). Wilt u de ruimte op regelmatige basis boeken, dan is een maattarief mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, geven we 15% korting aan non-profitorganisaties. Geef dit aan bij uw boeking.

Voor boekingen of een rondleiding, bel of mail ons.

OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR, klik hier voor onze beschikbare ruimtes

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.