Selfstorage Box

Onze selfstorage boxen zijn de ideale duurzame oplossing voor iedere opslagbehoefte. Goed beveiligd, uitstekend geïsoleerd en perfect bereikbaar. 365 dagen per jaar te gebruiken in weer en wind, onze ruimtes zijn nergens van onder de indruk.

De auto of het busje kan recht voor de ruimte worden geparkeerd en er is een grote dichte aanhanger beschikbaar voor onze klanten (op inschrijving). Ons terrein is uitstekend beveiligd middels een hek, camera’s, goede verlichting en een alarmsysteem. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten in onze kantine. Koffie, thee, chocomelk, maar ook wifi is hier beschikbaar.

Onze opslagboxen zijn een beproefd Amerikaans ontwerp en worden ook ingezet tijdens Canadese winters of hete zomers in de woestijn. Volledig waterdicht, goed geventileerd en voorzien van een perfecte isolatie. Op onze locatie Duurstedeweg is de huurperiode flexibel, zonder een minimum periode.

Wij hebben ruimtes beschikbaar van 3.5, 6, 9 en maar liefst 12m2. Voor extra voorzieningen zoals stroom of andere wensen, denken wij graag met u mee.

Keukengasten Deventer
Zakelijk opslaan
SelfStorageBox Deventer

Tarieven

3,5m2

per 4 weken

€ 38,50

6m2

per 4 weken

€ 69,-

12m2

per 4 weken

€ 119,-

(met ingang aan voor en achterkant)

De getoonde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij dit anders is aangegeven.
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten, aanbiedingen en diensten.