Deventer: (0570) 629 231 - Duiven: (026) 66 90 212 [email protected]

Self storage box voor zakelijk gebruik

Onze veelzijdige en fraai vormgegeven self storage boxen zijn beschikbaar op onze locaties in Deventer en Duiven en geschikt voor iedere opslagbehoefte. Goed beveiligd, uitstekend geïsoleerd en perfect bereikbaar. De units op ons terrein zijn 365 dagen per jaar toegankelijk.

Op ons ruim opgezette terrein kunt u uw auto of busje eenvoudig direct voor uw eigen unit parkeren. Goederen verhuizen? Voor onze klanten hebben we een grote, gesloten aanhanger beschikbaar (onze StowBox). U kunt een StowBox reserveren via onze website. 

Ons terrein is natuurlijk uitstekend beveiligd door middel van een hek, slimme camera’s, goede verlichting en een uitgekiend alarmsysteem. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. In onze kantine is koffie, thee en chocolademelk verkrijgbaar. U kunt ook gebruik maken van onze wifi.

Onze opslagboxen zijn ontwikkeld aan de hand van een beproefd Amerikaans ontwerp. Ze zijn getest tijdens Canadese winters en hete zomers in de Amerikaanse woestijn. De boxen zijn volledig waterdicht, goed geventileerd en voorzien van een perfecte isolatie. Wij hebben ruimtes in verschillende groottes beschikbaar. De huurperiodes zijn uiteraard flexibel.

 

Keukengasten Deventer
Zakelijk opslaan
SelfStorageBox Deventer

Tarieven

Self storage Alle boxen-06

Tot 50 dozen; € 25,- per 4 weken

Self storage Alle boxen-05

Tot 100 dozen: € 39,- per 4 weken

Self storage Alle boxen-04

Tot 200 dozen: € 79,- per 4 weken

Self storage Alle boxen-04

Tot 400 dozen: € 139,- per 4 weken

De getoonde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij dit anders is aangegeven.
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten, aanbiedingen en diensten.