Vertrek studio Firelily uit onze kantoorruimtes

Eind dit jaar vertrekt Susan de Jong met haar Studio Firelily, nadat ze bijna 5 jaar hier bij ons in Deventer een prachtige kantoorruimte heeft gehuurd.

In 2013 keken wij wel wat vreemd toen ons de vraag werd gesteld of er in onze kantoorruimte plek was voor een paaldansstudio. Bij ons kwam een jonge dame van begin 20 die heel trefzeker vertelde waar ze met haar studio naar toe wilde. Best wel een gok, zowel voor haar als voor ons. Maar ze had vuur in haar ogen dat ons aansprak. Dit kwam ook terug in de naam van de studio: Firelily.

Wij hadden wel van paaldansen gehoord, maar je denkt gauw aan een nachtclub. Veel meer dan die fase kwamen we niet. Inmiddels weten we beter: Het is topsport, zeer in trek bij jonge meisjes en zwaar opkomend. Zelfs het IOC heeft dit ontdekt en heeft paaldansen als kandidaat tot olympische sport genomineerd.

Wij zijn met Susan het avontuur aangegaan en hebben besloten haar bij aanvang financieel te steunen in de vorm van een starters huurverlaging. Na verloop van tijd kon de studio meer en meer op eigen benen staan en zagen we het drukker worden. Het begon bij 1 lid en na 4 jaar kunnen daar inmiddels enkele nullen achter worden gezet. Een hele prestatie vinden wij.

Ondanks het feit dat Studio Firelily een vreemde eend in de bijt was binnen onze kantooromgeving, kijken wij terug op een goede samenwerking. Wanneer de kantoorruimte huurder met standaard werktijden naar huis ging, nam Studio Firelily het over. Hierdoor beten de activiteiten elkaar niet. Regelmatig werden we verrast met bezoeken van de pers zoals de Stentor en zelfs de TV wanneer de studio weer in de prijzen was gevallen.

Studio Firelily is nu volwassen en gaat zich nu verder te ontwikkelen buiten onze kantoorruimte in Deventer. Wij wensen Susan en haar collega’s veel succes en voorzien een prachtige toekomst voor deze mooie paaldansstudio.

Logisch gevolg hiervan is dat per 1 januari een prachtige kantoorruimte van maar liefst 76m2 te huur komt. Meer informatie hierover vindt u op https://www.sallandstorage.nl/zakelijk/100m2-kantoorruimte-huur-aangeboden.