De nachtmerrie van elke vakantieganger….

Het is vrijdagmiddag 15:00 uur. Het is de laatste dag voor je vakantie. Je hebt je partner beloofd dat jij de vakantie zou regelen. Het enige dat je zeker weet is dat de reis naar Italië gaat. Om heel eerlijk te zijn heb je er door alle drukte op je werk gewoonweg geen tijd voor gehad om iets leuks te zoeken. Ga er maar aan zitten, in de wirwar van aanbieders een betaalbare vakantie in het hoogseizoen vinden. Gelukkig heb je voor de heenreis een overnachting kunnen boeken in een hotel. Uiteraard tegen het laagste tarief zonder enige flexibiliteit, want het hoogseizoen is al duur genoeg.  Daarna zien jullie wel verder….

vakantieganger

Net voor je naar huis wilt gaan belt je partner: het hotel is overboekt en er is een fout gemaakt bij de reservering. Jullie overnachting is gecanceld. Ook dat nog! Er zit niks anders op dan een nieuwe slaapplaats te zoeken voor de eerste nacht. Maar waar vind je nu nog een betaalbare slaapplaats midden in het hoogseizoen?

Tijdens de lunch heb je van een collega enthousiaste verhalen over Airbnb gehoord. Je huurt dan iemands eigen (vakantie)huis buiten een duur bureau om, en logeert voor weinig geld op de mooiste plaatsen. Dat lijkt je dus wel wat!

Je boekt via Airbnb een luxe studio voor 4 personen voor 200 EUR per nacht. Zo… Dat is toch weer gelukt. Met een gerust gevoel kun je nu eindelijk vakantie vieren.

Eindelijk vakantie!

De volgende ochtend pak je de laatste dingetjes in en ga je rijden. Na 10 uur rijden ben je op je overnachtingsadres, dat wil zeggen: Je kan de sleutel ophalen bij een vriendelijke jongeman die je uitlegt hoe je bij je logeeradres kunt komen. Je volgt de beschrijving en komt op een verlaten industrieterrein met een paar Self Storage boxen, een Dixie en een tuinslang op een paal die een douche moet voorstellen. De sleutel past inderdaad op de box en je treft hier een aantal luchtbedden, een tuinset en een koelkast aan. Welkom in je Airbnb!

Je zult begrijpen… niemand hoopt dit mee te maken… Want heel eerlijk: natuurlijk zullen wij onze klanten nooit adviseren om van een self storage box een slaapplek te maken, maar het laat wel zien hoe veelzijdig onze Self Storage Box kan zijn! Uiteraard denken we graag mee hoe je de box het best kan gebruiken voor jouw . Al moeten we wel bekennen…. doordat de box volledig is geïsoleerd, water- en ongediertedicht is zou je er in theorie zomaar je tweede huisje van kunnen maken!

Fijne vakantie allemaal!