StowAssist(ent)

Extra gemak bij de StowBox: StowAssist. De StowAssist(ent) helpt een handje mee

Nederlands eenvoudigste manier van self-storage biedt nu nog meer gemak. De StowBox, de rijdende doe-het-zelf opslagbox op wielen, is nu ook beschikbaar met een ‘mannetje’! De nieuwe service van StowBox heet StowAssist. Deze medewerker brengt uw StowBox naar uw adres en helpt een handje bij het in- of uitladen. Daarna neemt hij de box mee naar de opslag en kunt u weer verder met uw bezigheden.

Verhuizen? De StowAssist

De voordelen van de innovatieve StowBox worden elke dag weer bewezen: de doe-het-zelf opslag op wielen maakt tijdelijke opslag eenvoudig. Het is aantrekkelijk geprijsd en u hoeft bij verhuizing of opslag veel minder te sjouwen: de StowBox gaat zo, zonder uitladen, de opslag in! En heeft u de spullen later weer nodig, dan rijd je zo in de box van de opslag naar de eindbestemming. Er zijn minder handjes nodig en u bent in de helft van de tijd klaar.

De StowBox is dus de meest innovatieve vorm van self-storage, door de combinatie van mobiliteit en opslag. Maar wat als u weinig tijd heeft of er onvoldoende ‘handjes’ beschikbaar zijn om spullen in uw StowBox te laden? Of als u huisraad wilt inladen die niet zo eenvoudig met één of twee personen op te pakken is? Als u net even wat hulp kunt gebruiken om het kastje zonder schade de trap af te tillen?

De StowAssist(ent) biedt de helpende hand

Boekt u bij de StowBox nu ook de StowAssist, dan staan uw spullen binnen een mum van tijd in de StowBox, klaar voor vervoer naar de opslag. De StowAssist(ent) zorgt ook voor halen en brengen. Een aanvullende dienst waarmee de StowBox voor een bescheiden meerprijs nog meer verhuis- en opslaggemak biedt!

De helpende hand, bij wat?

– Ophalen van uw lege StowBox bij de opslag en op uw adres bezorgen. Handig: de StowAssist(ent) neemt een gratis verhuispakket met dekens en bevestigingsmateriaal mee.
– Een handje helpen bij het laden/vullen van de box. Daarbij kan het gaan om dozen, tafels, stoelen en andere eenvoudig op te pakken zaken. Zo nodig kan de StowAssist(ent) uw sjouwteam ook helpen bij het op verantwoorde wijze oppakken en inladen van zwaardere spullen zoals een kast of wasmachine.
– Deugdelijk afsluiten en afleveren van de StowBox bij de opslag, waar uw box meteen wordt weggezet tot het moment dat u uw spullen weer nodig heeft.
– Andersom, als u uw spullen uit de StowBox weer wilt laten bezorgen: de StowBox komt naar u toe. De StowAssist(ent) helpt mee bij het uitladen (begane grond).

Uw besparing

Energie

Doordat de StowAssist(ent) bij het inladen een handje meehelpt, staan uw spullen in no time – en verantwoord geladen – in de StowBox, klaar voor vervoer naar de opslag!

Brandstofkosten

U bespaart twee autoritten naar en van de opslaglocatie. StowAssist komt immers met de StowBox naar u toe. Hoe verder u van de opslaglocatie woont, hoe aantrekkelijker het aanbod voor u wordt.

Véél tijd

De StowBox wordt gebracht. Intussen kunt u inpakken en huisraad klaarzetten voor vervoer.

In welke situaties kunt u een StowBox met StowAssist gebruiken?

– Ik heb geen rijbewijs
– Ik heb geen auto
– Ik heb geen trekhaak
– Ik vind het niet prettig om met een aanhanger te rijden
– Ik heb weinig ervaring met verhuizen
– Ik doe alles graag zelf, maar mis net die tweede man om te helpen
– Ik woon te ver van de opslaglocatie om de StowBox makkelijk te halen en terug te brengen. 

Wat kost het?

Per ronde, dat wil zeggen; ophalen StowBox bij opslaglocatie, bezorgen StowBox bij u thuis, meehelpen inladen of uitladen, terugbrengen naar opslaglocatie.

– 15 km van de opslaglocatie Deventer: Een aanvullende prijs van € 125,-
– 15-40 km van de opslaglocatie Deventer: Een aanvullende prijs van € 150,-
– 41-75 km van de opslaglocatie Deventer: Een aanvullende prijs van € 175,-
– 75 km van de opslaglocatie Deventer: Helpen we u graag mee, maar neem even contact op.

Wat krijgt u hiervoor?

Voor dit bedrag komt de StowAssist(ent) met de StowBox, helpt hij u mee en neemt hij de StowBox weer mee terug. Voor de hulp staat anderhalf uur. Met onze aanwijzingen in acht genomen is dit in de meest gevallen voldoende. Wordt het meer, dan berekenen wij u € 15,- per extra kwartier. Bij de bovengenoemde StowAssist prijzen is een transportverzekering en een verhuispakket inbegrepen. Een verhuispakket bestaat uit dekens, noppenfolie en bevestigingsmateriaal.

Spelregels

StowAssist is een aanvullende dienst, waarmee u nog eenvoudiger uw spullen in de StowBox kunt laden en laten opslaan. Het houdt het midden tussen echt doe-het-zelf verhuizen en het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf. Een StowAssist is dus niet gelijk te stellen met het inhuren van een verhuisbedrijf.

Daarom hebben we duidelijke spelregels.

– Witgoed en elektronica moeten bij aanvang van het laden van de StowBox reeds zijn afgekoppeld en gereed zijn voor vervoer.

– U laat middels StowAssist goederen verhuizen, die u ook zou toevertrouwen aan een meeverhuizende buurman of vriend. De StowAssist(ent) is verzekerd, maar er geldt een eigen risico van € 150,-.

– De te laden spullen dienen zo veel mogelijk beneden en het liefst in de buurt van de deur klaar te staan.

– De StowAssist(ent) kan uw spullen natuurlijk niet in zijn eentje sjouwen; u dient minstens één sjouwer paraat te hebben om de klus te klaren. Gezamenlijk dus…

– In principe moeten alle spullen hanteerbaar en draagbaar te zijn, desnoods met twee of drie sjouwers. Uitzonderingen:

– Meerwerk – verplaatsen i.c.m. aan/afkoppelen witgoed (30 min.), alleen met extra sjouwer ter plaatse aanwezig).

– Heeft u spullen die zwaarder zijn dan 50 kilo of groter dan 1 m3, meldt u dat dan s.v.p. vooraf. Samen met u bespreken wij een passende oplossing, mogelijk tegen een bescheiden meerprijs.

– Het vervoer van de piano/vleugels, het herenkabinet, de kluis, etc. laten wij over aan professionele verhuisbedrijven. Bij twijfel: bespreek het met ons.