Gemak StowBox

Bij de meeste opslagformules moet u de goederen in een busje of vrachtwagen plaatsen en bij het opslagbedrijf weer uitladen en in een opslagbox plaatsen. Later weer inladen en op het nieuwe adres weer uitladen. Al met al moet u vier keer intensief aan de slag.
De StowBox hoeft u slechts éénmaal in te pakken en af te leveren bij het opslagbedrijf. Klaar! Tijdens de gehele opslagperiode blijven de goederen in dezelfde mobiele opslagbox en deze wordt pas uitgepakt op het nieuwe adres. Dit scheelt dus letterlijk de helft van de verhuisbewegingen. Beter voor uw inboedel én voor uw rug!

StowBox Opslagcontainer, maak uw opslagruimte mobiel

Scherp geprijsd

Voordat u de goederen bij een opslagbox hebt ondergebracht, bent u aardig wat geld kwijt. Denk hierbij aan de huur- en borgkosten van een boedelaanhanger (inclusief meermaals op en neer rijden) of een busje/vrachtwagen. Bij een StowBox neemt u de opslagruimte eerst mee naar huis. Op onze speciale StowBox-aanhanger rijdt u de box naar uw adres om vervolgens in te laden. Lever de StowBox weer bij ons af en klaar.

Privacy

Bij een reguliere opslagbox dient u de goederen na een drukke verhuisdag nog vanuit het busje of aanhanger in de selfstorage box te laden, soms nog laat op de avond. Vergelijk deze omgeving met een goed verlichte parkeergarage. Het is acceptabel, maar prettig wordt het nooit.
Bij de StowBox-formule heeft u de goederen in uw eigen omgeving al in de box geladen en blijven ze het gehele opslagtraject in dezelfde opslagcontainer, totdat u ze in de eigen omgeving weer uitpakt.

Snel

Omdat u de box maar één keer inlaadt, heeft u de spullen maar één keer in de handen. Terug bij ons, hoeft u slechts de StowBox af te leveren, waarna wij hem veilig voor u opslaan. Dit kan 7 dagen per week, op het moment dat het u het beste uitkomt.

Weinig ‘handjes’ nodig

Opslaan en verhuizen is zeer arbeidsintensief. Er zijn veel handen nodig om huisraad uit huis te halen en in te laden in een busje of aanhanger. Daarna moeten alle helpers in de auto springen en meerijden naar de opslagbox, om vervolgens alles weer uit te laden/in te richten.
Bij de StowBox hoeft maar één iemand de StowBox af te leveren, terwijl de rest van de groep al klaar is. Daar maak je vrienden mee!

Er is niets mis met een opslagbox (we hebben ze zelf ook), alleen zij deze minder geschikt voor inboedelopslag. Een inboedel heeft rust nodig en moet zo min mogelijk worden verplaatst. Een opslagbox is fijn voor iemand met een hobby, voor een ondernemer, of iemand anders die wekelijks bij zijn opslagruimte moet zijn. Wanneer het puur gaat om inboedelopslag, is onze StowBox de beste oplossing.

Waarom noemen we dit Selfstorage 2.0?

-We gaan verder dan de opslagbox: handiger, maar niet duurder!
-Geen kosten voor een apart busje of verhuizer.
-Vergelijkbaar met een opslagbox, maar dan mobieler.
-Een opslagbox in de privacy van je eigen omgeving.
-Thuis inladen en niet verder lopen dan nodig.
-Maar één keer in- en uitladen tijdens de opslagduur.

Opslaan in een StowBox is een geschikte formule voor ieder opslagbedrijf. Inboedelopslag is een lokaal gebeuren, dus iedere stad heeft belang bij een StowBox-locatie. Om die reden zijn wij permanent op zoek naar partners die onze StowBox willen verhuren. Heeft u een verhuis- of opslagbedrijf, ruimte voor inboedelopslag en heeft u interesse in de verhuur van een StowBox als aanvulling op uw concept, neem dan contact met ons op.

Reportage RTL4

RTL4 maakte enige tijd geleden een reportage bij ons voor het programma ‘Wist je dat?’. Kijk het hieronder terug.