Gemak StowBox

De huidige opslagruimte formules (gemakshalve Opslagbox genoemd) betekenen voor de klant veel werk, want de spullen moeten meermalen worden op- en overgepakt, in een busje of vrachtwagen worden geplaatst en bij het opslagbedrijf opnieuw worden overgepakt en in de opslagbox worden gezet. In het gehele opslagproces gebeurt dit minimaal vier keer. De StowBox hoeft u éénmaal in te pakken, de opslagcontainer weer af te leveren bij het opslagbedrijf en klaar! Tijdens de gehele opslagperiode blijven de goederen in dezelfde mobiele opslagbox en deze wordt pas uitgepakt op het nieuwe adres. Dit scheelt dus letterlijk de helft van de verhuisbewegingen. Dit is beter voor uw inboedel én voor uw rug!

StowBox Opslagcontainer, maak uw opslagruimte mobiel

Scherp geprijsd

Voordat u de goederen bij een Opslagbox hebt ondergebracht, bent u aardig wat geld kwijt. Denk hierbij aan de huur- en borgkosten van een boedelaanhanger (incl. meermaals op en neer rijden) of zelfs een busje/vrachtwagen. Bij een StowBox neemt u de opslagruimte eerst mee naar huis. Op onze speciale StowBox aanhanger rijdt u de box zelf naar huis, om vervolgens in te laden, weer weg te brengen en klaar.

Privacy

Bij de Opslagbox dient u de goederen na de drukke verhuisdag nog vanuit het busje of aanhanger in de Selfstorage box te laden, soms nog laat op de avond. Vergelijk deze omgeving met een goed verlichte parkeergarage. Het is acceptabel, maar prettig wordt het nooit. Bij de StowBox formule heeft u de goederen in uw eigen omgeving al in de box geladen en blijven ze het gehele opslagtraject in dezelfde opslagcontainer, totdat je ze in je eigen omgeving weer uitpakt.

Snel

Omdat u de box maar één keer inlaadt, heeft u de spullen maar één keer in de handen. Terug bij ons, hoeft u slechts de StowBox af te leveren, waarna wij hem veilig voor u opslaan. Dit kan 7 dagen per week, geheel in uw eigen tijd.

Weinig ‘handjes’ nodig

Opslaan en verhuizen is zeer arbeidsintensief. Er zijn veel handen nodig om een huisraad uit een huis te halen, in te laden in een busje of aanhanger en bij het opslagbedrijf op z’n plaats te zetten. Nadat thuis alles is ingeladen, moeten alle helpers ook in de auto springen en meerijden naar de Opslagbox, om daar vervolgens alles weer uit te laden/in te richten. Bij de StowBox hoeft maar één iemand de StowBox af te leveren, terwijl de rest van de groep al klaar is. Daar maak je vrienden mee!

Er is niets mis met een opslagbox (we hebben ze zelf ook), alleen is het domweg niet geschikt voor inboedelopslag. Een inboedel heeft rust nodig en moet zo min mogelijk worden verplaatst. Een opslagbox is fijn voor iemand met een hobby, voor een ondernemer, of iemand anders die wekelijks bij zijn opslagruimte moet zijn. Wanneer het puur gaat om inboedelopslag, is onze StowBox de beste oplossing.

Waarom noemen we dit Selfstorage 2.0?

-We gaan verder dan de Opslagbox: handiger, maar niet duurder!
-Geen kosten van een apart busje of verhuizer.
-Hetzelfde als de Opslagbox, maar dan mobieler.
-Een Opslagbox in de privacy van je eigen omgeving.
-Thuis inladen en niet verder lopen dan nodig.
-Je goederen maar één keer in- en uitladen tijdens de opslagduur.

Opslaan in een StowBox is geschikt voor ieder opslagbedrijf. Inboedelopslag is een lokaal gebeuren, dus iedere stad heeft belang bij een StowBox locatie. Om die reden zijn wij permanent op zoek naar partners die onze StowBox willen verhuren. Heeft u een verhuis- of opslagbedrijf, ruimte voor inboedelopslag en heeft u interesse in de verhuur van een StowBox als aanvulling op uw concept, neem dan contact met ons op.

Reportage RTL4

RTL4 maakte onlangs een reportage bij ons voor het programma “Wist je dat?”. Dit programma is hieronder terug te kijken.