Een box huren in ons Self Storage Park

Onze self storage boxen zijn de ideale duurzame oplossing voor iedere opslagbehoefte. Ons Self Storage Park is goed beveiligd, uitstekend geïsoleerd en alle units zijn perfect bereikbaar. 365 dagen per jaar te gebruiken in weer en wind, onze ruimtes zijn nergens van onder de indruk.

Dit is ruimte huren zoals u het op TV ziet. De auto of het busje kan recht voor de ruimte worden geparkeerd. U hoeft dus niet eerst te parkeren, de lift in of trap op. Direct voor uw ruimte, spullen erin of eruit en weer door. Ideaal om na het werk of op weg naar uw bestemming even langs de opslagruimte te gaan.

Er is een grote dichte aanhanger beschikbaar voor onze klanten (op inschrijving). Ons terrein is uitstekend beveiligd middels een hek, camera’s, goede verlichting en een alarmsysteem. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten in onze kantine. Koffie, thee, chocomelk, maar ook wifi is hier beschikbaar.

Hoe werkt de self storage box?

SelfStorage-1-6-Miniopslag
Of het nu om uitbreiding van de spreekwoordelijke schuur gaat of om de volledige inboedel. Wij hebben overal ruimte voor.
SelfStorage-2-6-Miniopslag
Ons Self Storage Park biedt allerlei gemakken om de opslag, maar ook het vervoer van uw spullen zo eenvoudig mogelijk te maken, 24/7.
opslagruimte-garagebox2
Onze opslaglocatie is gevestigd op de Duurstedeweg. Dichtbij de stad, maar ook op slecht 5 autominuten van de A1. U parkeert vóór uw eigen opslagruimte.
SelfStorage-4-6-Miniopslag
De spullen staan hier veiliger dan thuis. Alles is eraan gedaan (een uitgebreid alarmsysteem, hekwerk, camera’s, SKG*** cilindersloten, uitstekende verlichting en particuliere beveiliging) om uw spullen een veilige opslagplek te geven.
SelfStorage-5-6-Miniopslag
Bij veiligheid hoort ook bescherming tegen weer en wind. Onze containerunits worden over de hele wereld toegepast in zowel woestijn- als poolklimaat. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten met een levensduur van 30 jaar.
SelfStorage-6-6-Miniopslag

Wij bieden de opslagruimtes in diverse formaten, voor iedere behoefte is er een ruimte beschikbaar. Deze behoeften kunnen met maatwerk worden uitgebreid, zoals stroom, inrichting en meer.

Tarieven

Box prijzen

3,5m2

per 4 weken

€ 39,-

7m2

per 4 weken

€ 79,-

14m2

per 4 weken

€ 129,-

(met ingang aan voor en achterkant)