Selfstorage Box

Onze selfstorage boxen zijn de ideale duurzame oplossing voor iedere opslagbehoefte. Goed beveiligd, uitstekend geïsoleerd en perfect bereikbaar. 365 dagen per jaar te gebruiken in weer en wind, onze ruimtes zijn nergens van onder de indruk.

De auto of het busje kan recht voor de ruimte worden geparkeerd en er is een grote dichte aanhanger beschikbaar voor onze klanten (op inschrijving). Ons terrein is uitstekend beveiligd middels een hek, camera’s, goede verlichting en een alarmsysteem. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten in onze kantine. Koffie, thee, chocomelk, maar ook wifi is hier beschikbaar.

Hoe werkt de SelfStorage Box?

Of het nu om uitbreiding van de spreekwoordelijke schuur gaat of om de volledige inboedel. Wij hebben overal ruimte voor.
Ons opslagcomplex biedt allerlei gemakken om de opslag, maar ook het vervoer van uw spullen zo eenvoudig mogelijk te maken, 24/7.
Onze opslaglocatie is gevestigd op de Duurstedeweg. Dichtbij de stad, maar ook op slecht 5 autominuten van de A1. U parkeert vóór uw eigen opslagruimte.
De spullen staan hier veiliger dan thuis. Alles is eraan gedaan (een uitgebreid alarmsysteem, hekwerk, camera’s, SKG*** cilindersloten, uitstekende verlichting en particuliere beveiliging) om uw spullen een veilige opslagplek te geven.
Bij veiligheid hoort ook bescherming tegen weer en wind. Onze containerunits worden over de hele wereld toegepast in zowel woestijn- als poolklimaat. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten met een levensduur van 30 jaar.
Wij bieden de opslagruimtes in diverse formaten, voor iedere behoefte is er een ruimte beschikbaar. Deze behoeften kunnen met maatwerk worden uitgebreid, zoals stroom, inrichting en meer. Wij hebben ruimtes beschikbaar van 3.5, 6 en maar liefst 12m2.

Tarieven

3,5m2

per 4 weken

€ 38,50

6m2

per 4 weken

€ 69,-

12m2

per 4 weken

€ 119,-

(met ingang aan voor en achterkant)