Self storage

Huur opslagruimte op ons Self Storage Park. Onze opslagboxen zijn fraai, veilig en droog.
Parkeer de auto direct voor de opslagruimte om snel en makkelijk in- en uit te kunnen laden. Makkelijker kan niet! Ons verlichte park is 24/7 toegankelijk en beveiligd met hek, camera’s en een alarmsysteem.

Hoe werkt de self storage box?

Of het nu om uitbreiding van de spreekwoordelijke schuur gaat of om de volledige inboedel. Wij hebben overal ruimte voor.

Ons Self Storage Park biedt allerlei gemakken om de opslag, maar ook het vervoer van uw spullen zo eenvoudig mogelijk te maken, 24/7.

Onze opslaglocatie is gevestigd op de Duurstedeweg. Dichtbij de stad, maar ook op slecht 5 autominuten van de A1. U parkeert vóór uw eigen opslagruimte.

De spullen staan hier veiliger dan thuis. Alles is eraan gedaan (een uitgebreid alarmsysteem, hekwerk, camera’s, SKG*** cilindersloten, uitstekende verlichting en particuliere beveiliging) om uw spullen een veilige opslagplek te geven.

Bij veiligheid hoort ook bescherming tegen weer en wind. Onze containerunits worden over de hele wereld toegepast in zowel woestijn- als poolklimaat. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten met een levensduur van 30 jaar.

Wij bieden de opslagruimtes in diverse formaten, voor iedere behoefte is er een ruimte beschikbaar. Deze behoeften kunnen met maatwerk worden uitgebreid, zoals stroom, inrichting en meer.

Onze opslagruimtes zijn schoon, veilig, geventileerd en vorstvrij.

Brede straten waardoor het makkelijk en snel in – en uitladen is

Ons opslagpark is onlangs uitgebreid en 24/7 toegankelijk.

Hoe groot is de self storage box?

3,5m2

€39,- per 4 weken

7m2

€79,- per 4 weken

14m2

€ 129,- per 4 weken(Met ingang aan voor en achterkant)