Studentenkamer

Salland Storage breidt verder uit

Onze opslagformules en onze bedrijfscultuur; vriendelijk, veilig en voordelig, slaan aan bij onze klanten in Deventer en wijde omgeving. De vraag naar opslagruimte blijft stijgen. Daarom hebben we vorig jaar onze eerste vestiging in Gelderland geopend. En onlangs volgde zelfs de tweede.

Salland Storage Duiven

Vorig jaar hebben we onze vestiging in Duiven geopend. Op een strategisch gelegen locatie op een van de drukste bedrijventerrein van ons land, pal aan de A12 en naast IKEA. Ook hier is het mogelijk om een kleine unit van 1,75² te huren vanaf slechts 25 euro per maand. De klanten wisten ons dus al snel te vinden. En omdat we ook op deze locatie liever geen ‘nee’ willen verkopen, zal deze vestiging binnenkort alweer worden uitgebreid!

Salland Storage Zutphen

Onlangs is onze nieuwste vestiging, Salland Storage Zutphen, open gegaan. In en rond de voormalige vestiging van de Peugeot-dealer aan De Stoven hebben we een fraai storage park gecreëerd. Natuurlijk geheel volgens de befaamde Salland Storage formule.

Car Storage

Uniek aan deze locatie is dat er in de voormalige showroom van de dealer plaats is voor de opslag van enkele tientallen auto’s. Dus, zoek je nog een mooie en veilige stallingsplek voor je klassieker, terrein- of sportwagen, dan kun je hier terecht.

Opslag nodig?

Check wat ons moderne storage park vandaag de dag te bieden heeft aan voordelige en veilige opslagmogelijkheden.