6 redenen waarom ook jij een self storage box nodig hebt

We hebben het in onze blogs al vaker naar voren laten komen. Er zijn legio redenen te bedenken waarom je een self storage box zou moeten huren. In deze blog geven we je 6 redenen waarom ook jij een self storage box nodig hebt.

self storage box

Werken vanuit huis

Steeds meer mensen werken vanuit huis, als ondernemer bijvoorbeeld. Een self storage box kan ideaal zijn om je gereedschap in op te slaan, maar ook om de voorraad van je webshop te bewaren. Zo weet je, ook als ondernemer zeker dat je je werk niet mee naar huis neemt, maar wel altijd bij je spullen kan!

Gezinsuitbreiding

Voor menig ouder zal het herkenbaar zijn. De hoeveelheid spullen die een baby met zich meebrengt is enorm. Vaak zijn dit spullen die je geen 10 jaar gebruikt, maar die je bij de wens voor een tweede, derde of ….. kindje wel graag opnieuw wilt gebruiken. Een box, ledikant, kinderwagen, autostoeltjes etc. Het zijn rasechte ruimtevreters. Heb je ze dus tijdelijk niet meer nodig? Drop ze dan in jouw opslagbox. Ben je opnieuw in verwachting? Dan haal je ze gemakkelijk op.

Vakantiebenodigdheden

Het liefst zou je ze natuurlijk iedere maand inpakken om te vertrekken naar een leuke vakantiebestemming, maar in de praktijk ligt dat voor de meeste van ons toch wat anders. We hebben het hier natuurlijk over (dak)koffers, kampeerspullen, duikuitrusting, maar ook ski’s, snowboard en andere wintersportbenodigdheden. Het gros van de mensen gebruikt ze hooguit twee keer per jaar. Zonde als je vliering daarmee vol ligt! Bovendien is het niet zo eenvoudig om een dakkoffer je vliering op te tillen. Bij een opslagbox heb je daar geen last van. Voorrijden, demonteren en in je opslagbox leggen, klaar ben je!

Verhuizing naar een zorginstelling

Als iemand uit je directe omgeving naar een zorginstelling gaat dan is dat erg inspannend. Voor de meeste mensen is dit niet de juiste periode om keuzes te kunnen maken over welke meubels en bezittingen weg mogen of juist niet. Ook dan kan een opslagbox of onze StowBox uitkomst bieden. Zo kun je de tijd nemen voor het uitzoeken van de spullen zonder dat een huis moet worden aangehouden.

Creatieve hobby

Ben jij heel erg creatief? Dan durven we er vergif op in te nemen dat je daar ook heel veel gereedschap en materiaal voor hebt. En niet te vergeten dat wat je maakt moet ook ergens staan. Stel dat je het bijvoorbeeld leuk vindt om meubels te stofferen? Dat is prima als je een garage aan je huis hebt waar je je naar harte lust kunt uitleven, maar die heeft niet iedereen. Niet voor niets wordt een self storage box daarom ook wel jouw schuur buitenshuis genoemd.

Jongens(of meisjes)droom

Heb je er altijd al van gedroomd om rond te toeren op een mooie, glimmende motor? We snappen je helemaal! Als je er na lang sparen eentje hebt gekocht wil je die motor natuurlijk wel onder optimale condities stallen of het nu 27 graden is of -8. Naast die optimale condities biedt een aantal van onze opslagboxen de mogelijkheid tot aansluiten van een druppellader. 

Dit is zomaar een greep uit de veelzijdigheid van een Self Storage box. Naast deze mogelijkheden kunnen we natuurlijk nog veel meer redenen verzinnen! Maar omdat je anders blijft lezen zullen we het hier voor nu bij laten. Ben je benieuwd naar nog meer mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.