Rekenvoorbeelden huurscenario’s

Hierin vindt u uitgewerkte huurscenario’s als hulpmiddel voor onze tarievenlijst. Zowel het te betalen bedrag bij aanvang als het periodieke bedrag dat wordt afgeschreven zijn hierin uitgewerkt.

StowBox ShortStay

Goed nieuws: de familie Jansen heeft hun huidige woning verkocht. De woning moet echter vlotter dan gepland worden opgeleverd, te weten op 1 juni.

De sleutel van de nieuwe woning krijgen ze ook op 1 juni, maar naast wat sauswerk moet er ook een andere vloer worden gelegd. Ze zijn voornemens om een paar weken in een vakantiepark te overbruggen en zoeken om die reden een zeer tijdelijke opslagplaats voor hun gedeeltelijke inboedel, zonder onnodig gesleep. Ze hebben tevens nog 45 verhuisdozen nodig.

Een StowBox met het ShortStay tarief is het meest geschikt. De prijs is een allin tarief zonder opzegtermijn. Ook een inboedelverzekering en een verhuispakket zijn inclusief.

Helaas loopt de verbouwing uit en kunnen ze pas 22 juni alsnog verhuizen. In totaal hebben ze de StowBox dus een dikke 3 weken in gebruik gehad.

Product Prijs per Bedrag Bijzonderheden
StowBox ShortStay All-in tarief €175,- Inclusief 12 dagen huur, 2x huur StowMover aanhanger, verzekering en verhuispakket
Verlenging 12 dagen €50,-
45 dozen € 1,50 per stuk €67,50
Borg Eenmalig €200,- Retour na de huurperiode
___________ ___________ ___________
Te betalen bij aanvang €492,50 De borg à €200,- ontvangen ze retour na de huurperiode.
Totaalbedrag huurperiode €225,-

StowBox LongStay

De familie De Vries heeft hun huis verkocht en gaat voor 6 maanden een huurwoning betrekken. De huurwoning is wat krapper, dus ze willen hier alleen met het hoognodige naartoe verhuizen. De rest van de spullen moet 6 maanden worden opgeslagen.
Ze hebben 45 verhuisdozen nodig, net als 6 verhuisdekens, 4 stevige hoezen voor witgoed en een rol van 10 meter noppenfolie.
Op zo’n moment is de StowBox met het LongStay tarief ideaal. Deze StowBox kost € 95,- per 4 weken. Eventuele aanvullende diensten kunnen apart worden afgenomen. Over de lange termijn is dit goedkoper dan een all-in tarief. Ook is het op deze manier mogelijk om maatwerk te leveren.
Omdat ze hun inboedelverzekering behouden voor de tijdelijke woning, is hun inboedel in de StowBox tevens meeverzekerd.
Product Prijs per Bedrag Bijzonderheden
StowBox LongStay 4 weken €95,-
Starttarief Eenmalig €100,- Voor dit bedrag huurt u 2x de StowMover aanhanger (heenweg/terugweg)
6 dekens 4 weken €0,75 per stuk
4 hoezen 4 weken €0,75 per stuk
45 dozen Aanschaf €1.50 per stuk
Noppenfolie Aanschaf €5,00 Per 5 meter
Borg Eenmalig €200,- Retour na de huurperiode
___________ ___________ ___________
Te betalen bij aanvang €475,00 De borg à €200,- ontvangen ze retour na de huurperiode.
Totaalbedrag Per 4 weken €102.50