Passen en meten

‘Hoera! We hebben een nieuw huis. Ja, we gaan verhuizen!’

Hoe vaak hoor je dat niet? Even voorbijgaand aan het feit dat het een hele operatie is. Want een nieuw huis is leuk maar er moet altijd wat gebeuren om van het huis een thuis te maken. Het begint al met schilderen. Een bezoekje aan de bouwmarkt brengt nooit gelijk de oplossing.

Allereerst krijg je zo’n waaier…met RAL kleuren. Dit zijn standaard kleuren en vergis je niet, dat zijn er heel veel. Kun je daar geen keuze uit maken? ’Nou, dan hebben we nog wel meer kleuren. Feitelijk kan deze machine iedere gewenste kleur maken!’ Iedere gewenste kleur? Je ogen worden een soort van caleidoscoop en het wordt je groen en geel voor de ogen. Net de kleuren die je niet wilde. Dan nog de vraag: Wat moet er op de vloer? De vloerenwinkels hebben keuze te over. Parket van minimaal zes verschillende houtsoorten. Laminaat? Hebben ze ook, in veel, heel veel meer soorten dan zes. O, wacht. Laten we de plavuizen niet vergeten. Tegeltjes of natuursteen? Als je een dag langs de vloeren bedrijven gaat ben je aan het eind van de dag dichter met je hoofd bij de vloer dan je op iedere andere dag normaal gesproken bent.

verhuisdozen kopen amsterdamAfijn, u begrijpt het. Kleur geven aan het geheel kan een hele toer zijn. Maar het leukste komt nog: Het inrichten. ‘Past het dressoir wel daar als we er ook nog een lamp naast zetten?’ Of: ‘Het bankstel wil ik eigenlijk in die hoek hebben, kan dat wel?’ Nog leuker wordt het als je de meubels nieuw gaat kopen in de meubelzaak. ‘Ja, die is wel mooi maar past het wel daar in die hoek?’

Met passen en meten wordt veel tijd versleten. Tegeltjes wijsheid anno nu.

Daarom is het handig als je toch opslagruimte nodig hebt, even bij Salland Storage langs te gaan. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke opslagruimte in Deventer en Twello. Onder andere met de StowBox hebben wij een revolutionair concept voor opslagruimte als aanbieding. Mocht je via een makelaar in (omgeving) Deventer of Twello je huis aangekocht of verkocht hebben dan wordt u doorgaans vanzelf op de opslagruimte aanbiedingen bij Salland Storage gewezen door middel van, jawel, een rolmaat!

Is er tenminste één probleem minder…