Opslagruimte in Apeldoorn? In Deventer vindt u ook inboedelopslag.

  |  Login of registreer
Registreer

Opslagruimte in Apeldoorn? Wellicht is Deventer de betere keuze.

Inboedelopslag in Apeldoorn nodig?

Wij hebben het perfecte alternatief voor opslagruimte voor uw inboedel in Deventer: De StowBox!

U heeft gezocht op opslagruimte in Apeldoorn. Heeft u echter al eens aan Deventer of Twello gedacht? Op 15 autominuten van Apeldoorn zit Salland Storage, de perfecte plaats voor inboedelopslag. 

Onze StowBox is een compleet nieuwe vorm van inboedelopslag, waarmee gemak en doe-het-zelf opslag wordt gecombineerd. Haal de StowBox bij ons op (of laat hem brengen) op de speciale StowMover aanhanger, laad hem vol en breng hem terug naar ons. Slechts één iemand hoeft hem maar terug te brengen naar Deventer of Twello. (of we nemen hem weer mee), want de StowBox hoeft bij ons niet meer te worden uitgepakt.

Wij halen de StowBox van de aanhanger en slaan hem op in onze beveiligde en verwarmde hal. Al die tijd verblijft uw inboedel in dezelfde box. Wilt u er een keertje bij, dan is dit geen probleem. Dit kan de eerste keer zelfs kosteloos. Ook kunnen we hem voor extra gemak met een kleine toeslag op de grond plaatsen, zodat zelfs self storage tot de opties hoort. 

Is het eindadres gereed, dan plaatsen we hem op de StowMover aanhanger en rijdt u ermee naar het eindadres. De StowBox bezorgen en meehelpen uitladen kan natuurlijk ook. Feitelijk neemt u de opslagruimte mee naar huis, verhuist u in de privacy van uw eigen omgeving en hoeft u vervolgens niet met alle helpers richting de opslaglocatie. 

StowBox Deventer

Ons opslagruimte alternatief scheelt u letterlijk 50% aan tijd, energie en moeite

Dit is dus een radicaal verschil met de conventionele opslag, waar alle vrienden en familie mee moeten naar de opslaglocatie, om daar de ruimte opnieuw in te richten. Dit proces herhaalt zich bij het ophalen van de goederen. Eerst moet de bus worden ingeladen, om daarna bij het eindadres weer te worden uitgeladen.

De StowBox mag met 800KG worden beladen en een gecombineerd gewicht hebben van 1300KG. Heeft uw auto een trekhaak, dan kan hij nagenoeg zeker de StowBox trekken. Dit mag gewoon met een B-rijbewijs, zonder extra spiegels.

Zoals gezegd kan de StowBox worden afgehaald en weer teruggebracht, maar kunnen we kunnen hem ook bezorgen. Deze dienst, StowAssist genaamd, bestaat uit een verhuishulp die meehelpt de StowBox respectievelijk in- of uit te pakken. Dit is iets duurder, maar biedt nog meer gemak. 

Nieuwsgierig geworden naar de StowBox? Kom gerust bij ons langs voor een rondleiding. Twello is overigens slechts een afhaalpunt van de StowBox. De daadwerkelijke plaatsing geschiedt in Deventer. U bent van harte uitgenodigd.

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? Onze prijslijst biedt uitkomst. Voor bezorgingen in Apeldoorn kan een scherpe offerte worden gemaakt. Het makkelijkst is om dit te combineren met een verhuizer die meehelpt om te sjouwen.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231