Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer

  |  Login of registreer
Registreer

Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer

Iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan opslag

Bijna iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan opslagruimte. Dit kan voor de particulier zijn (meubelopslag, inboedelopslag, verkoopklaar maken woning), maar ook de zakelijke gebruiker. Salland Storage biedt uitkomst. Of het nu gaat om een verbroken relatie, een student die tussen twee kamers inzit, een huisbezitter die het huis heeft verkocht of gaat verbouwen, of om een onderneming met een ruimteprobleem. Opslagruimte is persoonlijk en daardoor maatwerk.

U kunt de goederen opslaan bij uw schoonmoeder, maar dan zult u haar ook regelmatig moeten bezoeken. Het is op zo’n moment vaak prettiger om de goederen dicht in de buurt op een veilige plek te stallen. Bij Salland Storage staan de goederen droog en veilig.

Particuliere opslagruimte, maak links uw keuze

Voor particulieren bieden wij opslagruimtes aan in 3 formules. Wilt u weten hoe het werkt? Maak in de velden aan de linkerkant van deze pagina uw keuze of klik direct op inboedelopslag.

Zakelijke opslagruimte, maak links uw keuze

De zakelijke gebruiker heeft andere opslagbehoeften dan de particulier. Met name op het gebied van toegang, flexibiliteit, ontvangst goederen en beveiliging kunnen deze wensen sterk verschillen. Maak in het linkerveld uw keuze voor het type opslag dat u wenst.

Nieuw: De StowBox

Salland Storage heeft een radicaal nieuw opslagconcept geïntroduceerd: de StowBox. Dit is selfstorage 2.0. Met de StowBox heeft u uw eigen mobiele opslagcontainer, een garagebox aan huis. Dit is de perfecte oplossing voor inboedelopslag. Klik op de link voor meer informatie over dit prijswinnende concept.

StowBox, self storage 2.0. Maak uw inboedelopslag mobiel.

StowBox mobiele opslagcontainer. Maak uw opslagruimte mobiel en laad thuis uw spullen in.

Geen minimum- of maximum termijn

Bij Salland Storage hebben we geen minimum- of maximum huurtermijn. Opslagruimte huren kan voor een maand, maar ook voor meerdere jaren. Wij hebben slechts een minimum te besteden huurbedrag van € 150,-. Stel dat u dus voor €50,- per 4 weken huurt, dan zou u meer dan 12 weken moeten huren, wilt u niet hoeven bij te betalen.

 

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231