Opslagruimte in de Deventer Vijfhoek!

Nieuw: opslagruimte in Colmschate, dicht bij huis

Een goed geïsoleerde en toegankelijke opslagruimte voor uw motor of hobbyspullen, en dat vlakbij huis! Wie wil dat nou niet? Salland Storage maakt het mogelijk met onze nieuwste opslagformule.

Door onze mooie samenwerking met SV Colmschate, kunnen we midden in de Deventer wijk de Vijfhoek, een nieuwe manier van opslag aanbieden. De ideale oplossing voor alle wijkbewoners. U huurt al een opslagruimte vanaf € 38,50 per 4 weken. Deze ruimte is volledig geïsoleerd, goed beveiligd en 24 uur per dag toegankelijk.

Door de samenwerking met lokale partijen hebben we de beste locaties kunnen vinden en met deze formule steunen we het lokale verenigingsleven. Een maatschappelijk karakter met voordeel voor u en de vereniging!

Onze opslagruimtes: de feiten

Veilig

De staalconstructie is inbraakwerend. Voorzien van een SKG*** gecertificeerd slot, zoals ook te vinden in nieuwe woningen en kantoorpanden. De locaties zijn gesitueerd bij verenigingen waarbij er in overleg met de vereniging wordt gezorgd voor goede verlichting. Ook is er bij deze locaties sprake van veel sociale controle onder de leden. We kunnen wel stellen dat uw goederen hier veiliger staan dan thuis in uw schuur.

Maatschappelijk betrokken

Met het huren van deze opslagruimte steunt u direct het lokale verenigingsleven. Een deel van de huuropbrengst vloeit direct terug in de verenigingskas. Dit komt de leefbaarheid van de wijk en goede. De vereniging is op deze manier ook direct verzekerd van hun eigen opslagbehoefte.

Materiaal

Onze stalen opslagruimtes kunnen op iedere gewenste locatie worden geplaatst, hebben geen fundering nodig en zijn met onze gespecialiseerde zwenkwielen en aanhanger op iedere gewenste plek te plaatsen. Eenmaal verankerd, staan ze als een huis. Modulaire segmenten en deuren zorgen voor iedere gewenste indeling, afgestemd op uw wensen.

Duurzaamheid

De opslagruimtes zijn ontworpen en gefabriceerd om decennia mee te gaan. Er zijn geen giftige of gevaarlijke materialen gebruikt en alles is 100% recyclebaar. De opslagboxen zijn mobiel en door ons op een andere locatie te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de boxen optimaal kunnen worden ingezet en er dus geen ruimtes verloren gaan door ongunstige plaatsing.

Juiste klimaat voor uw goederen

De opslagruimtes zijn getest in de vrieskou in Canada, goed geïsoleerd en waterdicht. Dankzij deze combinatie zijn uw spullen vorstvrij opgeslagen..

3,5m2

per 4 weken

€ 38,50

6m2

per 4 weken

€ 59,-

14m2

per 4 weken

€ 119,-

(met ingang aan voor en achterkant)