Onze locatie - Salland Storage

  |  Login of registreer
Registreer
Salland Storage

Salland Storage, Duurstedeweg 6 in Deventer

Duurstedeweg 6:

De huidige locatie aan de Duurstedeweg 6 hebben wij in 2011 aangekocht. Dit pand is in 1977 gebouwd voor de bekende Deventer transportonderneming D. Klunder. Het pand is ontworpen door het Deventer architectenbureau Roebbers & Klein Douwel. Kenmerkend voor die periode zijn de aangebrachte kunstwerken van lokale kunstenaars, iets dat zeer gebruikelijk was in de wederopbouwperiode na WOII.

Ons pand is eveneens voorzien van een muurschildering van Willy Zandvliet, dat in 2013 vakkundig is gerestaureerd door de enthousiaste deelname van de SIED (Stichting Industrieel Erfgoed Deventer).

Ook de rest van het pand is met respect voor de originele details geheel naar de 21e eeuw gebracht, waardoor er een smaakvolle multifunctionele werkomgeving is gecreƫerd.
Momenteel zijn er 8 kantoorruimtes in ons pand en hebben we de perfecte mix gevonden tussen volledige privacy en het genieten van gezamenlijke faciliteiten.

Deventer Milieu Afgiftepunt
Op het buitenterrein faciliteert Salland Storage in samenwerking met Circulus de Deventer Milieustraat. Alle Deventenaren kunnen op deze milieustraat gratis hun recyclebare afval kwijt, zoals papier/karton, metaal, glas, sappakken, piepschuim, plastic, autobanden en meer. Deze materialen kunnen kosteloos, op vertoon van uw milieupas, hier worden afgegeven.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231