Mini opslag in de wijk bij SV Colmschate in de Vijfhoek!

Door onze mooie samenwerking met voetbalclub SV Colmschate, kunnen we midden in de Deventer wijk de Vijfhoek, een nieuwe manier van mini opslag aanbieden. De ideale oplossing voor alle wijkbewoners. U huurt al een Selfstorage ruimte vanaf € 38,50 per 4 weken. Deze ruimte is volledig geïsoleerd, goed beveiligd en 24 uur per dag toegankelijk.

Opslagbox auto 24-7

Een goed geïsoleerde en toegankelijke mini opslagruimte voor uw motor of hobbyspullen, en dat vlakbij huis! Wie wil dat nou niet? Salland Storage maakt het mogelijk met onze nieuwste opslagformule.

Door de samenwerking met lokale partijen hebben we de beste locaties kunnen vinden en met deze formule steunen we het lokale verenigingsleven. Een maatschappelijk karakter met voordeel voor u en de vereniging!

Onze Selfstorage mini opslag in de wijk: de feiten

Veilig

De box is van inbraakwerkend staal. Voorzien van een SKG*** goedgekeurd slot, zoals ook te vinden in nieuwe woningen en kantoorpanden. De boxen staan op het terrein van SV Colmschate waarbij er in overleg met de vereniging wordt gezorgd voor goede verlichting. Ook is er hier veel sociale controle onder de leden. We kunnen wel stellen dat uw spullen hier veiliger staan dan thuis in uw schuur.

Materiaal

Onze stalen selfstorage boxen kunnen op iedere gewenste locatie worden geplaatst, hebben geen fundering nodig en zijn met onze gespecialiseerde zwenkwielen en aanhanger op iedere gewenste plek te plaatsen. Eenmaal verankerd, staan ze als een huis. De boxen zijn volledig flexibel van opbouw voor iedere gewenste indeling, afgestemd op uw wensen.

Juiste klimaat voor uw goederen

De mini opslagruimtes zijn getest in de vrieskou in Canada, goed geïsoleerd en waterdicht. Dankzij deze combinatie zijn uw spullen gegarandeerd droog en vorstvrij opgeslagen.

Maatschappelijk betrokken

Met onze mini opslag in de wijk steunt u direct het lokale verenigingsleven. Een deel van de huuropbrengst vloeit direct terug in de verenigingskas. Dit komt de leefbaarheid van de wijk ten goede.

Duurzaamheid

De Selfstorage boxen zijn ontworpen en gefabriceerd om tientallen jaren mee te gaan. Er zijn geen giftige of gevaarlijke materialen gebruikt en alles is 100% recyclebaar. De selfstorage boxen zijn mobiel en door ons op een andere locatie te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de boxen optimaal kunnen worden ingezet en er dus geen ruimtes verloren gaan door ongunstige plaatsing.

Tarieven

– 3,5m2 € 38,50 per 4 weken
– 7m2 € 59,- per 4 weken
– 14m2 (met ingang aan voor en achterkant) € 119,- per 4 weken
De voorwaarde die Salland Storage stelt aan het huren van een mini opslagruimte in de Deventer Vijfhoek is een spelend of niet spelend lidmaatschap bij SV Colmschate. Bent u zelf geen lid, maar is een familielid uit de eerste lijn (kind/broer/zus/vader/moeder) lid, dan wordt aan deze voorwaarde ook voldaan. U kunt zelf ook niet spelend lid worden voor slechts € 25,- per jaar.

Steun dus SV Colmschate dankzij onze mini opslag in de wijk. Dicht bij huis, midden in de wijk, gewoon bij uw eigen voetbalclub.
Let op: Het aantal mini opslagruimtes is beperkt. Neem voor beschikbaarheid contact met ons op.