Deventer: (0570) 629 231 - Duiven: (026) 66 90 212 [email protected]

Huis en tuin winterklaar maken

De herfst laat zich al even gelden; elke dag grijze luchten en het is ‘s avonds steeds vroeger donker. Tijd om te zorgen dat tuin en huis winterklaar zijn voordat de echte kou zijn entree maakt. Maar hoe groot uw huis ook is, in elk hoekje en gaatje blijken spullen te staan. En als u de fiets uit de schuur wilt halen staat er ook van alles in de weg. Spontaan vergaat u alle opruimzin en pakt u van ellende maar de auto…

Huis winterklaar

Tuinspullen

Om de tuin er een beetje goed uit te laten zien zijn een hoop spullen nodig: een grasmaaier, harken, scheppen, zakken potgrond, een tafel enz. Daarnaast wil u de tuinset en de parasol in de winter vast droog opslaan. Maar zelfs zonder die tuinmeubels kan de deur van de schuur al amper dicht.. En dan hebben we het nog niet eens over een goede plek voor de barbecueset…
Zorg er overigens tijdig voor om, naast het vorst- en vochtvrij opslaan van al het materiaal, ook de buitenkraan af te tappen, dat voorkomt schade door bevriezing.

Winterbanden

Het grote nadeel van zomer- en winterbanden is uiteraard de vraag waar u ze laat als ze niet nodig zijn. Niet iedereen heeft een plek in zijn schuur of huis. Al zou u al een plek hebben op zolder hebben, die vieze banden naar de zolder sjouwen is niet echt een pretje. Er zijn ook garagebedrijven die opslag aanbieden in combinatie met het wisselen van banden. Dit kan een goede optie zijn. Het nadeel is dat u er geen zicht meer op hebt en min of meer verplicht bent om de banden altijd bij dezelfde dealer te laten wisselen.

Motor/fiets/scooter opslag

Bent u een echte mooiweerrijder en maakt u in de winter weinig gebruik van de (elektrische) fiets, motor of scooter? Gewoon omdat u het te koud vindt of niet graag in het donker rijdt? Dan kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om deze ruimteverslinders op te slaan, zodat er in je schuur voldoende ruimte overblijft om de tuinset en vuurkorf te stallen. Mocht er dan toch een fijn winterzonnetje schijnen, dan zijn alle spullen zo weer onder handbereik dankzij onze handige 24/7 opslag.

Waar laat u het?

Salland Storage biedt voor de bovenstaande dilemma’s de perfecte oplossing. We beschikken over uitstekende én betaalbare opslagmogelijkheden die ook nog eens 24/7 bereikbaar zijn. Voor uw eigen box parkeren is op ons ruim opgezette en uitstekend beveiligde opslagterrein geen enkel probleem.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op!