Je huis en tuin winterklaar maken

De herfst raast al een aantal weken flink voorbij en de meteorologische winter begint komt er aan. Tijd om te zorgen dat je tuin en huis winterklaar te maken voor de echte kou zijn entree maakt. Maar hoe groot je huis ook is, in elk hoekje en gaatje staan spullen. En als je de fiets uit de schuur wilt halen staat er van alles in de weg. Spontaan vergaat je alle zin en pak je van ellende maar de auto.

Huis winterklaar

Tuin spullen

Om de tuin er een beetje knap uit te laten zien heb je een hoop spullen nodig: een grasmaaier, harken, scheppen, zakken potgrond, een tafel enz. Daarnaast wil je de tuinset en de parasol in de winter droog opslaan. Maar zelfs zonder de tuinset kan de deur van de schuur al amper dicht. Dan heb je nog niet eens je BBQ veilig gesteld. Zorg er overigens, naast het vorst en vochtvrij opslaan van je materiaal ook voor dat de buitenkraan goed is afgetapt, dat voorkomt schade door bevriezing.

Winterbanden

Het grote nadeel van zomer- en winterbanden is uiteraard de vraag waar je ze laat. Niet iedereen heeft een plek in zijn schuur of huis. Al zou je al een plekje hebben op je zolder hebben, met je banden naar zolder sjouwen is niet echt een pretje. Er zijn ook garagebedrijven die opslag aanbieden in combinatie met het wisselen van banden. Dit kan een goede optie zijn. Het nadeel is dat je er geen zicht meer op hebt en min of meer verplicht bent om je banden altijd bij dezelfde dealer te laten wisselen

Motor/fiets/scooter opslag

Ben je een echte mooi weer rijder en maak je in de winter weinig gebruik van je (elektrische) fiets, motor of scooter? Gewoon omdat je het te koud vindt of niet graag rijdt in het donker? Dan kun je natuurlijk altijd ervoor kiezen om deze ruimte verslinders op te slaan, zodat je in je schuur voldoende ruimte overhoudt om je tuinset en vuurkorf daar te stallen. Mocht er dan een fijn winterzonnetje schijnen, dan heb je die spullen zo weer gepakt.

Waar laat je het?

Salland Storage biedt voor de bovenstaande dilemma’s de perfecte oplossing. We beschikken over diverse opslagmogelijkheden, maar omdat je je spullen allicht graag dichtbij huis op een vertrouwde plaats wilt kunnen opslaan kunnen onze klanten sinds kort beschikken over opslagruimte in de wijk. Welke keuze je ook maakt: In onze opslagruimtes staan jouw tuinset en banden veilig en kun je zelf bepalen wanneer je ze omwisselt, of ophaalt.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op