Hoe werkt opslagruimte huren bij Salland Storage?

Gespecialiseerd in inboedelopslag

Samen met een Salland Storage medewerker bepaalt u hoeveel meter opslagruimte u nodig hebt. Dit kan middels onze opslagcalculator, maar u kunt ook een lijst sturen met alle goederen die u wilt opslaan. Vergeet niet eventuele fietsen, tuinsets en andere buitenzaken. Kasten kunnen vaak uit elkaar worden gehaald, net als bedden. Verhuisdozen nemen op hun beurt nauwelijks ruimte in. 25 verhuisdozen passen op 1 vierkante meter. Op basis van de verstrekte gegevens kunnen wij zeer nauwkeurig inschatten hoeveel vierkante meter te huren ruimte is benodigd om uw spullen op te slaan. U mag 2,5 meter hoog stapelen, dus het aantal kubieke meters is het aantal vierkante meters x 2,5.

Hoe werkt het, de procedure plaatsing goederen?

Vóórdat u de goederen komt plaatsen, vragen we u vriendelijk om vooraf een keer langs te komen. Een verhuisdag is druk en vaak vol stress. Wanneer u vooraf langskomt, kunnen we een rondleiding in de hal verzorgen en laten zien waar de goederen komen te staan. We nemen de procedure en huisregels door, zodat op de verhuisdag zelf alles soepel verloopt.

U vult de opslagovereenkomst in en betaalt de borg (€100,-), de inschrijfkosten (€25,-) en de huidige periode (huurbedrag / aantal resterende dagen) contant of per pin. Vergeet niet om een legitimatiebewijs mee te nemen. Indien u uw eigen inboedelverzekering wilt gebruiken, dan hebben we een kopie van de polis nodig. Heeft u deze niet of kunt u hem door de verhuisdrukte niet vinden, dan is het mogelijk om de goederen via ons verzekeren.

Hoe werkt het, de verhuizing?

Verhuizen is hard werken en kost veel stress. Daarom doen wij er alles aan om de verhuisdag zo goed mogelijk te laten verlopen. De hal is voorzien van 2 grote elektrische roldeuren en wij hebben allerlei gratis verhuisaccessoires beschikbaar. De verhuiswagen kan binnen worden uitladen, dus dit kan onder alle weersomstandigheden. U plaatst de goederen op de gratis verstrekte pallets en stapelt tot de maximale hoogte van 2,5 meter. Hierna kunt u de goederen afdekken met ons stevige plastic (€10,-). Wanneer u een self-storage ruimte huurt, is plastic niet nodig.

Dankzij het plastic zijn de goederen beschermd tegen stof en inkijk. Bescherming tegen diefstal wordt niet door dit plastic gedaan, maar door het feit dat na uw vertrek de hal weer wordt afgesloten. Onze opslaghal is voorzien van alarm, meerdere camera’s, particuliere beveiliging, ongediertebestrijding en verwarming. Verder hebben we toiletten en gratis koffie of thee.

Tarieven vindt u in onze prijslijst.

Onze opslagformules

StowBox

Stowbox-uitleg-2

SelfStorage Box

Selfstorage-box-opslag

Opslag in de wijk

Opslag-in-de-buurt

Nostalgische hal

Nostalgische-hal keuzehulp