Hoe werkt opslagruimte huren bij Salland Storage?

Gespecialiseerd in inboedelopslag
Samen met een Salland Storage medewerker bepaalt u hoeveel meter opslagruimte u nodig hebt. Dit kan middels onze opslagcalculator, maar u kunt ook een lijst sturen met alle goederen die u wilt opslaan. Vergeet niet eventuele fietsen, tuinsets en andere buitenzaken. Kasten kunnen vaak uit elkaar worden gehaald, net als bedden. Verhuisdozen nemen op hun beurt nauwelijks ruimte in. 25 verhuisdozen passen op 1 vierkante meter. Op basis van de verstrekte gegevens kunnen wij zeer nauwkeurig inschatten hoeveel vierkante meter te huren ruimte is benodigd om uw spullen op te slaan. U mag 2,5 meter hoog stapelen, dus het aantal kubieke meters is het aantal vierkante meters x 2,5.
Hoe werkt het, de procedure plaatsing goederen?

Vóórdat u de goederen komt plaatsen, vragen we u vriendelijk om vooraf een keer langs te komen. Een verhuisdag is druk en vaak vol stress. Wanneer u vooraf langskomt, kunnen we een rondleiding in het complex verzorgen en laten zien waar de goederen komen te staan. We nemen de procedure en huisregels door, zodat op de verhuisdag zelf alles soepel verloopt.

U vult de opslagovereenkomst in en betaalt de borg (€100,-), de inschrijfkosten (€25,-) en de huidige periode. Vergeet niet om een legitimatiebewijs mee te nemen. Indien u uw eigen inboedelverzekering wilt gebruiken, dan hebben we een kopie van de polis nodig. Heeft u deze niet of kunt u hem door de verhuisdrukte niet vinden, dan is het mogelijk om de goederen via ons verzekeren.

Hoe werkt het, de verhuizing?

Verhuizen is hard werken en kost veel stress. Daarom doen wij er alles aan om de verhuisdag zo goed mogelijk te laten verlopen. Met de juiste instructies en procedures is dit het geval. Ook hebben we accessoires beschikbaar die de verhuizing verder vergemakkelijken. Ons Storage Park is voorzien van alarm, meerdere camera’s, particuliere beveiliging en ongediertebestrijding. Verder hebben we toiletten en gratis koffie of thee.

Tarieven vindt u in onze prijslijst.

Onze opslagformules

StowBox

Stowbox-uitleg-2

SelfStorage Box

Selfstorage-box-opslag

Opslag in de wijk

Opslag-in-de-buurt