Deventer: (0570) 629 231 - Duiven: (026) 66 90 212 [email protected]

Hoe richt ik mijn self storage box praktisch in?

Heb jij ze al gezien? Onze nieuwste self storage boxen aan de Duurstedeweg in Deventer of (binnenkort) de self storage boxen bij jou in de wijk? Met deze vorm van (mini) opslag heb je altijd extra opslagruimte om de hoek voor bijvoorbeeld de meubels die je even niet gebruikt of je hobbyspullen of winterbanden. Je kunt er zelfs je motor stallen. Maar hoe zorg je ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte?.

Keukengasten Deventer

Maak een plan

Bedenk voor je gaat beginnen met inruimen waar je wat gaat plaatsen. Deel (in gedachten) je self storage box op in delen. In het achterste deel zet je spullen die je wilt bewaren, maar nog zelden gebruikt. Daarna komt een groep met spullen die je af en toe gebruikt, zoals bijvoorbeeld je kerstspullen, winterbanden of koffers. Vooraan plaats je de spullen die je regelmatig gebruikt. Je kunt hierbij denken aan hobbyspullen.

Verpak je spullen en maak gebruik van een (stelling)kast

Het klinkt misschien als een open deur, maar berg je spullen zoveel mogelijk op in kratten of dozen. Zo kun je ze stapelen of in een schap zetten. Daarmee maak je gebruik van de hoogte en het staat stabiel op elkaar. Zorg er ook voor dat je je dozen of kratten labelt. Daarmee voorkom je onnodig zoekwerk en weet je precies wat er in de doos of krat zit. Nu je je spullen toch allemaal in dozen hebt verpakt wil je er ook makkelijk bij kunnen als je ze nodig hebt. Plaats ze daarom in een (stelling)kast. Dat zorgt ervoor dat je niet eerst twee stapels weg hoeft te halen om bij de juiste doos of krat te komen. Met een kast zorg je er gelijk voor dat je optimaal gebruik maakt van de hoogte van je self storage box.

Zorg voor een looppad in het midden

Je zou misschien denken, hoe voller hoe beter, dus hup achteraan beginnen met stapelen en zo door naar voren. Toch klopt dat niet helemaal. Met deze methode kom je niet makkelijk meer bij de spullen die je achterin hebt bewaard. Zorg daarom voor een klein looppad door het midden. Zo houd je overzicht en heb je binnen no time je spullen binnen handbereik.

Wil jij ook zo’n praktische self storage box?

Ben je benieuwd geworden naar onze self storage boxen of wil je meer informatie? Neem dan hier een kijkje of neem contact met ons op.