Verhuisdozen kopen in Deventer

Ze zijn onmisbaar bij een verhuizing: verhuisdozen, tape, noppenfolie en meer. Iedereen heeft ze nodig voor een succesvolle en veilige verhuizing: verhuisdozen en aanverwante verhuisgoederen. Bij Salland Storage bieden wij en assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen.

Aanbieding:

Een pak van 15 stuks verhuisdozen vanaf € 22,50. Vanaf 30 stuks of meer worden de verhuisdozen gratis bezorgd in Deventer en omgeving! Wilt u deze bestellen, neem dan even contact op via 0570-629231.

De maten van onze verhuisdozen zijn L53 * B29 * H33 cm ofwel 51 liter.

 

Verhuisdozen kopen

Eigenlijk is de term ‘opslagdoos’ passender voor onze doos, want we doen hem te kort om hem ‘verhuisdoos’ te noemen. Een verhuisdoos is ontworpen om verplaatst te worden van A naar B, maar niet geschikt om langdurig gestapeld te worden. Dit is vooral te zien bij de dozen van de welbekende bouwmarkten. Een opslagdoos hoeft niet duurder te zijn, maar het ontwerp is net wat beter afgestemd op opslag. Onze verhuisdozen hebben een ontwerp dat speciaal is afgestemd op opslag. De wanden zijn dubbel uitgevoerd, zodat ook bij langdurige opslag de dozen niet gaan inzakken. Wij kunnen u helaas talloze voorbeelden laten zien van inzakkende dozen. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de inhoud.

De dozen zijn eenvoudig in elkaar te vouwen, zonder tape of knipwerk. Onze verhuisdozen zijn daarnaast qua formaat precies afgestemd op onze StowBox. U verliest dus geen ruimte bij het stapelen.

Tip: zorg er altijd voor dat u uw verhuisdozen maximaal opvult. Half gevulde verhuisdozen zijn slecht voor uw portemonnee. Dozen zijn op zo’n moment kwetsbaarder en half gevulde dozen nemen natuurlijk relatief veel ruimte in. Probeert u wel het gewicht van een verhuisdoos onder de 25kg te houden. Dit is beter voor de doos, maar vooral voor degene die de doos moet verplaatsen.

Naast de verhuisdozen hebben wij ook onder andere ook tape (één stuk gratis voor iedere klant), noppenfolie, garderobedozen en matrashoezen. Een compleet overzicht van onze aanvullende producten en bijbehorende prijzen vindt u op de prijslijst pagina. Bezuinig hier niet op, het gaat tenslotte om uw inboedel. 95% van de beschadigingen van uw spullen vindt plaats tijdens een verhuizing.