Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer

Iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan opslag

Bijna iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan opslag. Dit kan voor de particulier zijn, maar ook de zakelijke gebruiker. Salland Storage biedt uitkomst. Of het nu gaat om een verbroken relatie, een student die tussen twee kamers inzit, een huisbezitter die het huis heeft verkocht of gaat verbouwen, of om een onderneming met een ruimteprobleem.

U kunt de goederen opslaan bij uw schoonmoeder, maar dan zult u haar ook regelmatig moeten bezoeken. Het is op zo’n moment vaak prettiger om de goederen dicht in de buurt op een veilige plek te stallen. Bij Salland Storage staan de goederen droog en veilig.

Onze vier opslag formules

StowBox

Stowbox-uitleg-2

SelfStorage Box

Selfstorage-box-opslag

Opslag in de wijk

Opslag-in-de-buurt

Nostalgische hal

Nostalgische-hal keuzehulp

Particuliere opslagruimte

Voor particulieren bieden wij opslagruimtes aan in 4 formules. Om naar onze particuliere website te gaan, klikt u op de onderstaande button.

Zakelijke opslagruimte

De zakelijke gebruiker heeft andere opslagbehoeften dan de particulier. Met name op het gebied van toegang, flexibiliteit, ontvangst goederen en beveiliging kunnen deze wensen sterk verschillen. Klik op onderstaande button voor de zakelijke website.

Geen minimum- of maximum termijn

Bij Salland Storage hebben we geen minimum- of maximum huurtermijn. Opslaan kan voor een maand, maar ook voor meerdere jaren. Wij hebben slechts een minimum te besteden huurbedrag van € 150,-. Stel dat u dus 4m2 huurt voor €40,- per maand, dan zou u meer dan 3 maanden moeten huren, wilt u niet hoeven bij te betalen.