Opslag van uw motor in onze motorstalling

Uw eigen garagebox voor uw motor. Salland Storage biedt het aan. Speciaal voor motorrijders hebben wij onze veilige, geïsoleerde en uitstekend bereikbare garagebox beschikbaar. Met een totale ruimte van 3,5m2 is deze groot genoeg voor een comfortabele opslag voor zomer en winter.

De motorstalling huurt u per jaar, daarvoor krijgt u gratis permanent gebruik van een druppellader, wasmogelijkheid en een rijplaat. De auto of fiets kan hier blijven staan, zodat u ontspannen ritten kunt maken, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Dus lekker iedere zaterdag rijden of een hele winter de motor veilig stallen, bij ons kan het allemaal.

Motoropslag Deventer

De voordelen op een rij

– Uw motor is 24/7 bereikbaar
– Uw auto of fiets parkeert u op ons afgesloten terrein. U krijgt hiervoor uw eigen sleutel. 
– Onze motorstalling biedt de mogelijkheid tot aansluiting van een druppellader
– Voordelig en veilig. 

Prijzen

Normaal

Zoals de naam al zegt is deze ruimte geschikt voor normale motoren, zowel in de sport- als toerklasse. De ruimte is 2.20m diep en 1.45m breed. 

€ 39,- per 4 weken, all-in.

De huurtermijn loopt per jaar, maar wordt iedere 4 weken afgeschreven. 

XL

We hebben ook garages voor grote motoren, zoals Fat Boys. Deze ruimtes zijn maar liefst 6,5m2. Door de extra breedte en/of diepte rijdt u ieder type motor moeiteloos in deze stalling. In deze ruimte zouden ook twee normale motoren kunnen worden gestald. 

€ 59,- per 4 weken

De huurtermijn loopt per jaar, maar wordt iedere 4 weken afgeschreven. 

Reserveren?

Wilt u verzekerd zijn van een goede en veilige plek om uw motor achter te laten? Neem dan direct contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.