Wat kost de StowBox? - Salland Storage

  |  Login of registreer
Registreer

Wat kost de StowBox?

Wat kost de StowBox?

StowBox kent 2 formules, de ShortStay en LongStay.

De prijslijst voor deze formules vindt u hier. ShortStay is maximaal 12 dagen en kent een totaaltarief. Dit is inclusief 2 keer halve daghuur van de aanhanger, de StowMover. De ShortStay termijn kan onbeperkt worden verlengd met 12 dagen.

LongStay betreft alle termijnen langer dan bovengenoemd. Er is dan sprake van een huurovereenkomst voor per 4 weken, geldig tot wederopzegging. De huur van de aanhanger, de StowMover, wordt apart gefactureerd per halve dag of hele dag.

De borg bedraagt € 200,-. Dit ontvangt u retour na de huurperiode. De inschrijfkosten bedragen € 25,-. Mocht u opnieuw bij ons huren, dan betaalt u geen inschrijfkosten meer.

Een StowBox kan worden uitgerust met grote verhuisdekens en telescoopstangen voor het vastzetten van zware goederen. Prijzen hiervoor vindt u in onze prijslijst.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231