Kan ik met de StowBox naar het buitenland? - Salland Storage

  |  Login of registreer
Registreer

Kan ik met de StowBox naar het buitenland?

Kan ik met de StowBox naar het buitenland? 

Dit kan. De StowMover (de StowBox aanhanger) is voorzien van een eigen kentekenplaat en verzekering met EU-dekking. De wegen en hoogteverschillen in onze buurlanden verschillen wel van de onze, dus zorg voor een goede trekauto en houd het gewicht van de StowBox zo laag mogelijk.

Omdat de StowBox is ontworpen voor maximale ruimtebenutting en stapelbaarheid, is deze niet gestroomlijnd. Dit is normaliter geen probleem, omdat het verkeer met de StowBox voornamelijk lokaal is. In geval van een langere rit, adviseren wij indien mogelijk een hoge auto als trekauto, bijvoorbeeld een SUV of busje.

Wanneer u naar het buitenland gaat, hanteren wij voor de StowMover een dagtarief zonder kilometerbeperking. Voor langere periodes is dit tarief in overleg, maar altijd op basis van beschikbaarheid.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231