Hoe groot is de StowBox - Salland Storage

  |  Login of registreer
Registreer

Hoe groot is de StowBox

Hoe groot is de StowBox? 

De StowBox is 13,8m3 groot. Dit is gemiddeld 3 keer zo groot als een boedelaanhanger. Dit betekent dat er volumetechnisch een complete inboedel in de StowBox kan. Let echter wel op het maximale te beladen gewicht dat een StowBox aankan.

Dit gewicht bedraagt 750KG. Dit is ruim voldoende voor een gemiddelde inboedel, maar kan worden overschreden als u bijvoorbeeld zeer veel boeken, servies of zeer zware eikenhouten meubels heeft. U zult dan het gewicht moeten verdelen over meerdere StowBoxen.

Wij hebben inboedellijsten die u kunt invullen, zodat u vooraf weet hoeveel volume en gewicht u nodig gaat hebben. Wanneer u zo’n inboedellijst wilt ontvangen, vul dan het contactformulier in.

Maak bij het beladen van de StowBox één iemand verantwoordelijk voor het gewicht. Deze persoon moet meerekenen hoeveel gewicht er in de StowBox wordt geplaatst. Dit hoeft uiteraard niet op een kilo nauwkeurig. Belaad daarnaast de StowBox evenwichtig, zowel voor en achter als links en rechts.

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231