Het overlijden van een dierbare is altijd verdrietig. De tijd lijkt even stil te staan, maar tijd om echt stil te staan bij het verlies is er nauwelijks. Als het afscheid achter de rug is komt er veel op je af. Papierwerk, het verdelen van de erfenis en veel financiële rompslomp. Allemaal zaken die veel van een mens vragen, vooral in emotioneel opzicht.

Als de zorginstelling of de woningstichting dan ook nog wil dat de kamer of woning zo snel mogelijk leeg is, dan kan dat voor spanningen zorgen in de familie. In deze moeilijke tijd zit je daar echt niet op te wachten.

Je zult net zien dat iedereen graag dat ene schilderij of meubelstuk wil hebben, maar je weet eigenlijk nog niet of je er wel een mooie plek voor hebt. De tijd om hierover na te denken ontbreekt vaak.

Een plekje huren in onze Nostalgische Hal of onze Stowbox kan je deze zorg uit handen nemen. Zo kun je rustig de tijd nemen om samen met je naasten te inventariseren wat er aan spullen is en hoe jullie deze willen verdelen. Heb je hulp nodig bij het in- of uitladen van de spullen dan kan onze StowAssist uitkomst bieden.

Hoe werkt opslag in de Nostalgische Hal?

In de Nostalgische Hal staan je spullen tezamen met andere inboedels veilig en verwarmd opgeslagen. Je kunt de hal (incidenteel) op werkdagen betreden waarbij een van onze medewerkers tot aan jouw goederen met je mee zal lopen. Wij kennen onze klanten en de sociale controle is hierdoor gegarandeerd. Daarnaast is onze hal voorzien van (nacht)camera’s. Buiten openingstijden wordt de Nostalgische Hal beveiligd door een extern beveiligingsbureau.

Onze Nostalgische Hal is ruim, maar de ruimte is niet oneindig, reserveer daarom hier jouw plek.

Uiteraard zullen wij in het geval van het overlijden van een dierbare extra ons best doen om een passende oplossing te vinden mochten alle plekken in de nostalgische hal gereserveerd zijn.

Verhuisdozen