Selfstorage StowBox

  |  Login of registreer
Registreer
Goedkope Opslagruimte Huren
 
Opslagruimte Huren Arnhem

Welkom!

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw goederen bij ons veiliger dan thuis!
Opslagruimte Huren Prijzen

Welkom!

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw goederen bij ons veiliger dan thuis!
Opslagcontainer Huren

Welkom!

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw goederen bij ons veiliger dan thuis!
 Opslagcontainer Huren

Welkom!

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw goederen bij ons veiliger dan thuis!
Opslagruimte Huren Arnhem

Welkom!

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw goederen bij ons veiliger dan thuis!

Wat houdt het StowBox concept in?

StowBox is Selfstorage 2.0. Haal de StowBox bij ons op, koppel hem achter uw eigen auto op de bijgeleverde lichtgewicht aanhanger, pak uw goederen thuis in en breng de StowBox terug naar ons. Alleen rijbewijs B en een trekhaak zijn nodig om de 13m3 grote StowBox te mogen vervoeren! Wij stapelen hem vervolgens op in onze verwarmde en beveiligde hal. Tussentijds is de StowBox bereikbaar, dan zetten we hem even klaar. (1x gratis, hierna € 25,-) en u kunt de StowBox weer ophalen als u de goederen nodig heeft. Er zijn 2 StowBox tarieven, de Short-Stay en de Long-Stay. Dit wordt later behandeld.

Wat zijn de kenmerken van de StowBox?

Het is een speciaal ontworpen opslagcontainer die licht van gewicht, (combinatie: max 1300KG), weerbestendig en robuust is. Hij is eenvoudig te transporteren op onze speciale aanhanger (rijbewijs B voldoet) en mag met maar liefst 800KG worden beladen. Dit is gezien het volume van 13,8m3 meer dan toereikend (bij een inboedel).

RTL4 maakte onlangs een reportage bij ons voor het programma “Wist je dat?”. Dit programma is hier terug te kijken.

Door de maten van de Stowbox (360 cm lang x 180 cm breed x 210 cm hoog) past er een fikse huisraad. De binnenmaat is maar liefst 13m3, drie maal zoveel als een conventionele huuraanhanger! Ook passen er in totaal maar liefst 216 verhuisdozen in. Wij hebben overigens nog nooit een klant mogen ontmoeten die zoveel verhuisdozen in gebruik heeft!

Wat maakt de StowBox zo aantrekkelijk?

–          Gemak – De huidige opslagformules (gemakshalve Selfstorage 1.0 genoemd) betekenen voor de klant veel werk, want de spullen moeten meermalen worden op- en overgepakt, in een busje of vrachtwagen worden geplaatst en bij het opslagbedrijf opnieuw worden overgepakt en op de plaats worden gezet. In het gehele opslagproces gebeurt dit minimaal vier keer. De StowBox is Selfstorage 2.0. U hoeft de StowBox éénmaal in te pakken, de box af te leveren bij het opslagbedrijf en klaar! Tijdens de gehele opslagperiode blijven de goederen in dezelfde box en de StowBox wordt pas uitgepakt op het nieuwe adres. Dit scheelt dus letterlijk de helft van de verhuisbewegingen. Dit is beter voor uw inboedel én voor uw rug!

–          Scherp geprijsd – Voordat u de goederen bij een Selfstorage 1.0 locatie hebt ondergebracht, bent u aardig wat geld kwijt. Denk hierbij aan de huur- en borgkosten van een boedelaanhanger (incl. meermaals op en neer rijden) of zelfs een busje/vrachtwagen. Bij een StowBox neemt u de opslagruimte eerst mee naar huis. Op onze speciale StowBox aanhanger rijdt u de box zelf naar huis, om vervolgens in te laden, weer weg te brengen en klaar.

–          Privacy – Bij een Selfstorage 1.0 bedrijf dient u de goederen na de drukke verhuisdag nog vanuit het busje of aanhanger in de Selfstorage box te laden, soms nog laat op de avond. Vergelijk deze omgeving met een goed verlichte parkeergarage. Het is acceptabel, maar prettig wordt het nooit. Bij de StowBox formule heeft u de goederen in uw eigen omgeving al in de box geladen en blijven ze het gehele opslagtraject in dezelfde StowBox, totdat je ze in je eigen omgeving weer uitpakt.

–          Snel – Omdat u de box maar één keer inlaadt, heeft u de spullen maar één keer in de handen. Terug bij ons, hoeft u slechts de StowBox af te leveren, waarna wij hem veilig voor u opslaan. Dit kan ook op zaterdag.

–          Weinig ‘handjes’ nodig – Opslaan en verhuizen is zeer arbeidsintensief. Er zijn veel handen nodig om een huisraad uit een huis te halen, in te laden in een busje of aanhanger en bij het opslagbedrijf op z’n plaats te zetten. Nadat thuis alles is ingeladen, moeten alle helpers ook in de auto springen en meerijden naar de Selfstorage 1.0 locatie, om daar vervolgens alles weer uit te laden/in te richten. Bij de StowBox hoeft maar één iemand de StowBox af te leveren, terwijl de rest van de groep al klaar is. Daar maak je vrienden mee!

Waarom is de StowBox Selfstorage 2.0?

-StowBox gaat verder dan ‘Selfstorage 1.0’: handiger, maar niet duurder!
-StowBox betekent geen kosten van een busje of verhuizer.
-StowBox is ‘Selfstorage’, maar dan mobieler.
-StowBox is ‘Selfstorage’ in de privacy van je eigen omgeving.
-StowBox is op de begane grond inladen en niet verder lopen dan nodig.
-StowBox, dat is je goederen maar één keer in- en uitladen tijdens de opslagduur.

In welke situaties denk je aan een StowBox Long-Stay?

 • Ik ben student en ga tijdelijk weer thuis wonen. Waar laat ik zo snel mijn huisraad?
 • Ik ben net gescheiden en moet snel verhuizen of kleiner gaan wonen
 • Mijn (schoon)moeder gaat naar een bejaardentehuis
 • Ik ga voor langere tijd wonen of werken in het buitenland
 • Mijn huis moet verkoopklaar worden gemaakt en “leeg ogen”.
 • Ik heb te weinig ruimte in mijn huis
 • Ik wil spullen van mijn overleden dierbaren opslaan
 • Ik ga voor langere tijd op reis
 • Ik heb mijn huis verkocht en ben op zoek naar een nieuwe woning
 • Ik ga mijn ouderlijk huis verlaten, maar heb onvoldoende plek op mijn nieuwe kamer
 • Ik kom weer in Nederland wonen, maar heb nog geen woonruimte gevonden
 • Ik heb in mijn winkel veel voorraad en weinig ruimte; ik zoek een tijdelijke opslag
 • Ons kantoor is in korte tijd sterk gegroeid, we groeien uit ons pand; kunnen we even wat spullen kwijt?
 • Ons horecabedrijf zoekt een oplossing om het terrasmeubilair in de winter op te slaan
 • Onze seizoensgebonden sportuitrustingen (ski, duik, golf) maken onze woning en garage overvol
 • Onze tuinartikelen wil ik graag in de winter ergens stallen

In welke situaties denk je aan een StowBox Short-Stay?

 • Ondanks mijn zorgvuldige planning, is het nieuwe huis toch niet de 1e van de maand opgeleverd, maar moeten we wel uit het oude huis vertrekken.
 • Ik ga verbouwen en mijn inboedel moet (gedeeltelijk) het huis uit.
 • Ik ga scheiden en wil z.s.m. hier vertrekken en een andere woning betrekken.

Belangrijke vraag: Wat kost de StowBox?

De namen spreken voor zich: de ShortStay is geschikt voor kort verblijf bij ons. Denk hierbij aan een verbouwing of overbrugging tussen 2 woningen. De ShortStay heeft een looptijd van maximaal 12 dagen. De all-in prijs voor de ShortStay StowBox vindt u in onze prijslijst. Dit is een all-in prijs inclusief inschrijfkosten en aanhangerhuur voor 2 halve dagen. Dit is iedere keer met 12 dagen te verlengen. Wilt u echter langer dan een paar maanden huren, dan is LongStay aantrekkelijker.

Ook de tarieven voor de Long-Stay vindt u in onze prijslijst. Naast de StowBox heeft u ook onze speciale aanhanger nodig om de StowBox te verplaatsen. Deze speciale aanhanger huurt u voor een halve dag of hele dag huren.

Prijswinnend opslagconcept

StowBox is een prijswinnend concept. Het innovatieve idee werd door de provincie Overijssel onderscheiden en kon dankzij een innovatiesubsidie worden doorontwikkeld door een industrieel ontwerpbureau. Deze subsidie is in 2013 uitgebreid met het Innovatie Prestatie Contract, toegekend door de Nederlandse overheid. Salland Storage in Deventer is de eerste opslaglocatie waar de StowBox beschikbaar is. De StowBox is RDW goedgekeurd en mag door iedereen met een B-rijbewijs en een auto+trekhaak worden meegenomen. Daarnaast mag de StowBox met maar liefst 800KG worden beladen. Dit is veel meer dan een complete inboedel zal wegen.
StowBox is:

–           Gemak
–           Scherp geprijsd
–           Privacy

Wat maakt de StowBox in ontwerptechnische zin uniek?

Er zijn al veel opslagboxen op de markt, maar deze hadden voor Salland Storage niet de juiste uitstraling en vooral een te hoog gewicht. De box die nu is ontwikkeld tot de echte StowBox is gemaakt van verzinkt staal en hoogwaardig kunststof. Door de materiaalkeuze en vormgeving is een onderscheidend ontwerp gerealiseerd, geoptimaliseerd voor serie productie. De StowBox is bovendien robuust en veilig. Salland Storage biedt met de StowBox een unieke formule in de opslagmarkt, omdat alleen de StowBox – door zijn lage gewicht – zelfstandig te vervoeren is. Er zijn opslagbedrijven die containers voor de deur plaatsen, maar hier zitten begrijpelijkerwijs altijd haal&brengkosten aan verbonden. Bij de StowBox is dit niet het geval, want u kunt er zelf mee op pad.

De algemene voorwaarden voor de StowBox zijn identiek met onze Nostalgische Hal, met als enige verschil dat de borg van de StowBox €200,- is i.p.v. €100,-. Dit komt omdat u met de StowBox de weg op gaat.

Partners gezocht voor de StowBox

De StowBox is geschikt voor ieder opslagbedrijf. Opslag is een lokaal gebeuren, dus iedere stad heeft belang bij een StowBox locatie. Om die reden zijn wij permanent op zoek naar partners die onze StowBox willen verhuren. Heeft u een verhuis- of opslagbedrijf en heeft u interesse in de verhuur van een StowBox als aanvulling op uw concept, neem dan contact met ons op.

StowBox – Selfstorage 2.0!

.

Snel meer weten? Bel (0570) 629 231

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven
Duurstedeweg 6
Deventer
Salland
7418 CK
Netherlands
Phone: 31 570 629 231